Eikö Herramme olekin ihmeellinen? Vaarallisesta ja epävakaasta maailmantilanteesta huolimatta monet ihmiset kääntyvät Jeesuksen Kristuksen puoleen. Hän on heidän ainut turvansa näinä vaikeina aikoina.

Taloustieteilijät ovat analysoineet vallitsevaa tilannetta ja havainneet, että taloutemme on huonommassa jamassa kuin koskaan aiemmin. Poliitikoilla ei ole ratkaisuja siihen. Kun huomioimme kaikki nämä tekijät, kuka tahansa voisi sanoa, ettei tämä ole paras mahdollinen ympäristö muutokselle. Kuitenkin se, mikä meille omissa silmissämme saattaa näyttäytyä esteeltä
tai haasteelta, onkin työkalu, jota Herra tulee käyttämään oman valtakuntansa laajenemiseen.

Monet muslimit ovat viime vuosikymmenien kriisien ja konfliktien vaikutuksesta traumatisoituneet. Heillä ei ole myönteistä käsitystä uskonnosta, ja merkittävä osa heistä on kääntynyt ateisteiksi ja agnostikoiksi. Evankeliumi leviää muslimien parissa vaikeuksista huolimatta Ihmiset ovat menettäneet toivonsa islamin uskonnollisiin johtajiin, kun he taistelevat jatkuvasti toistensa kanssa. Niinpä nyt on oikea aika alkaa etsimään herrojen
Herraa. Ihmisten uskomusjärjestelmä on hajoamassa, ja me tarjoamme heille parempaa vaihtoehtoa ohjelmissamme, jotka esittävät heille Jumalan armon Jeesuksen Kristuksen kautta.

Olemme nähneet myös monien muslimien ottavan vastaan Jeesuksen, jolloin heidän elämänsä on muuttunut paremmaksi. Herra ilmoittaa itsensä yhä edelleen unissa ja näyissä totuutta etsiville muslimeille. Seuraavaksi voit lukea muutaman todistuksen Herran pelastavasta voimasta.

Kamal Jordaniasta

Kamal on nuori jordanialainen mies, joka varttui uskonnollisesti löyhässä muslimiperheessä. Siitä huolimatta hän kävi moskeijassa isänsä kanssa ja harjoitti islaminuskoa perheensä parissa.

Kamalilla oli kristitty ystävä nimeltä herra Maher. Heidän uskonnollisista eroavaisuuksistaan huolimatta herra Maher oli yksi Kamalin parhaista ystävistä. Eräänä päivän Kamal osallistui perjantairukoukseen isänsä kanssa. Imaami (islamin uskonnollinen johtaja) siteerasi Koraanista katkelmia, jotka kutsuivat muslimeja osoittamaan suurta inhoa kristittyjä kohtaan voittaakseen heidät. Kamal kysyi isältään, koskiko tämä kutsu myös herra Maheria ja hänen vaimoaan, mutta hänen isänsä ei tiennyt, mitä vastata siihen.

Kamal luki Koraania löytääkseen vastauksia tähän kysymykseen. Samalla hän luki kuvauksia Jeesuksesta, joka oli täysin erilainen kuin kukaan toinen, josta hän oli kuullut. Hän löysi meidän TV ohjelmamme ja alkoi katsoa niitä. Sen jälkeen hän otti yhteyttä seurantatyömme keskukseen esittääkseen kysymyksiä Jeesuksesta. Muutaman päivän kuluttua hän otti Jeesuksen vastaan

Rasoul Afganistanista

Olen Afganistanissa asuva toimittaja. Pyydän teitä lähettämään minulle tuotantoa, joka sisältää sanomaanne ja ylistyslaulujanne. Olisin siitä kovin kiitollinen. Kuten tiedätte, olen valinnut seurata Kristusta, vaikka olen kamppaillut luovuttamisen kanssa, koska olen maksanut siitä kovan hinnan.

Perheeni on hylännyt minut eikä kukaan hyväksy minua yhteiskunnassa erityisesti nyt, kun Taliban on tullut valtaan. Olen kertonut ystävilleni omien uskomusteni väkivaltaisista seurauksista monet kerrat sekä julkisesti että yksityisissä kokoontumisissa.

Kerroin heille kristinuskosta, joka on täynnä rakkautta ihmiskuntaa kohtaan. Tein sitä täysin avoimesti. Joku meitä lähellä oleva taho raportoi Talibanille, että minusta on tullut kristitty, joka jakaa kristillistä uskoaan toisten ihmisten kanssa. He hakkasivat minut pahasti ja kertoivat minulle, että minun pitää tehdä parannus.

Afganistanissa on vaikeaa uskoa vapaasti omantuntonsa mukaan. Sitä ei sallita ihmisille. Samalla kun ylistämme Herraa Hänen ihmeellisistä teoistaan muslimien keskuudessa, edessämme on Herranaan ja Pelastajanaan puhelinkeskustelun aikana! Hän sanoi tuntevansa suurta iloa, joka valloitti hänen sydämensä samalla, kun hän rukoili Jeesusta.

Hän on liittynyt mukaan verkossa toimivaan seurakuntaan. Samalla hänelle osoitettiin neuvonantaja, joka tapaa häntä viikoittain auttaakseen häntä kasvamaan uskossa. Rukoile Kamalin puolesta, jotta hän voisi olla valona perheelleen ja ystävilleen.

Samalla kun ylistämme Herraa Hänen ihmeellisistä teoistaan muslimien keskuudessa, edessämme onedelleen asioita, joita meidän tulee tehdä valmistautuaksemme tulevaisuutta varten. Meidän tulee luoda visio ja suunnitelma tulevaisuuden varalle. Kun tuo aika koittaa, olemme Jumalan varustamia ja asemamme puolesta valmiita palvelemaan tehokkaasti ja vaeltamaan Kristuksen voitossa.

Tehdään myös tulevana uutena vuonna 2023 hyvää ja ahkeraa työtä lähettäessämme TV:n välityksellä sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kaikille kansoille. Omasta ja tiimimme puolesta toivotamme sinulle hyvää joulua ja siunattua uutta vuotta!

Hani Henein
IRR-TV:n arabiosaston johtaja

P.S. Tarvitsemme edelleen esirukouksiasi ja tukeasi, jotta voimme jatkossakin lähettää evankelioivia TV-ohjelmia sadoille miljoonille muslimeille. 50 €:lla tavoitat Satelliitti-TV -kanavien kautta jo 3000 muslimia evankeliumin sanomalla. Voit tukea ohjelmien tuotantoa ja lähettämistä viitteellä 8853 tästä linkistä.