Evankeliumia syrjäytyneille nuorille ja vammaisille

IRR-TV:n arabiosaston medialähetystyö tavoittaa TV-ohjelmillaan miljoonia ihmisiä arabi- ja muslimimaissa. Erikielisiä ohjelmia tehdään mm. syrjäytyneille nuorille ja vammaisille.

IRR-TV:n arabiosasto tuottaa vuosittain lähes tuhat TV-ohjelmaa mm. arabiaksi, Sudanin arabiaksi ja farsiksi. Ohjelmilla on satoja miljoonia potentiaalisia katsojia arabi- ja muslimimaissa.

Ohjelmatuotannossa on otettu huomioon myös syrjäytyneet nuoret ja vammaiset. Päihdeongelmaisille, hyväksikäytetyille, kodittomille ja orvoille nuorille tuotetaan ainutlaatuista Sormenjäljet-sarjaa, jossa useat eri alojen asiantuntijat käsittelevät rakentavasti ammattitaidolla nuorten ongelmia myös hengellisestä näkökulmasta käsin. Nuoria pyritään ohjaamaan rakentaviin valintoihin elämässä ja ennen kaikkea löytämään uskon Jeesukseen.

Miljoonat vammaiset tarvitsevat sanomaa rakastavasta ja arvon antavasta Jumalasta.

Rohkaisua hyljeksityille vammaisille

Islamilaisissa maissa elää miljoonia yhteisöissään hyljeksittyjä vammaisia. Heille halutaan välittää TV-ohjelmien kautta sanomaa rakastavasta ja arvon antavasta Jumalasta. Samalla islamilaiset yhteiskunnat ja yhteisöt saavat ajankohtaista tietoa niistä haasteista, joita vammaiset kohtaavat päivittäin muslimimaissa.

Vammaisten etuja ajavaa ohjelmasarjaa lähetetään potentiaalisesti miljoonille katsojille islamilaisiin maihin eri satelliitti-TV-kanavien kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *