Sormenjäljet-sarjassa eri alojen asiantuntijat käsittelevät rakentavasti nuorten ongelmia unohtamatta hengellistä näkökulmaa.

IRR-TV:n arabiosaston medialähetystyö tavoittaa TV-ohjelmillaan miljoonia ihmisiä arabi- ja muslimimaissa. Erikielisiä ohjelmia tehdään mm. syrjäytyneille nuorille ja vammaisille.

IRR-TV:n arabiosasto tuottaa vuosittain lähes tuhat TV-ohjelmaa mm. arabiaksi, Sudanin arabiaksi ja farsiksi. Ohjelmilla on satoja miljoonia potentiaalisia katsojia arabi- ja muslimimaissa.

Ohjelmatuotannossa on otettu huomioon myös syrjäytyneet nuoret ja vammaiset. Päihdeongelmaisille, hyväksikäytetyille, kodittomille ja orvoille nuorille tuotetaan ainutlaatuista Sormenjäljet-sarjaa, jossa useat eri alojen asiantuntijat käsittelevät rakentavasti ammattitaidolla nuorten ongelmia myös hengellisestä näkökulmasta käsin. Nuoria pyritään ohjaamaan rakentaviin valintoihin elämässä ja ennen kaikkea löytämään uskon Jeesukseen.

 

Rohkaisua hyljeksityille vammaisille

Miljoonat vammaiset tarvitsevat sanomaa rakastavasta ja arvon antavasta Jumalasta.

Islamilaisissa maissa elää miljoonia yhteisöissään hyljeksittyjä vammaisia. Heille halutaan välittää TV-ohjelmien kautta sanomaa rakastavasta ja arvon antavasta Jumalasta. Samalla islamilaiset yhteiskunnat ja yhteisöt saavat ajankohtaista tietoa niistä haasteista, joita vammaiset kohtaavat päivittäin muslimimaissa.

Vammaisten etuja ajavaa ohjelmasarjaa lähetetään potentiaalisesti miljoonille katsojille islamilaisiin maihin eri satelliitti-TV-kanavien kautta.