Tampereen Aleksanterin kirkossa on järjestetty useana vuonna medialähetysjuhla.

Medialähetysjärjestö IRR-TV vierailee syksyn 2017 aikana eri puolella Suomea järjestettävissä medialähetysjuhlissa ja lähetystyöstä kertovissa erityistilaisuuksissa. Työn esittelyn lisäksi tilaisuudet antavat mahdollisuuden tavata ja rohkaista työn tukijoita henkilökohtaisesti.

IRR-TV:llä on tiedostettu paikallisten medialähetystyöstä kertovien tilaisuuksien tärkeys. Aiemmin siihen ei vain ole ollut riittäviä resursseja ja mahdollisuuksia kiireisen medialähetystyön arjen keskellä.

Nyt asiaan on tullut muutos: Ari Talja on aloittanut 7.8. alkaen IRR-TV:n kenttäpastorina. Hänen tehtäviinsä kuuluu järjestellä yhteistyössä pastori ja laulaja Hannu Grönroosin sekä kristillisten seurakuntien ja vapaaehtoisten kanssa IRR-TV:n medialähetystyöstä kertovia tilaisuuksia eri puolella Suomea.

Myös toiminnanjohtaja Hannu Haukka ja ohjelmapäällikkö Laura Haukka vierailevat mahdollisuuksien mukaan joissakin tilaisuuksissa.

Innostavien ja uunituoreiden lähetystyön terveisten lisäksi tilaisuuksissa kuullaan Hannu Grönroosin esittämänä hyvää hengellistä musiikkia ja julistettua Jumalan Sanaa. Halukkaille tarjotaan mahdollisuus rukouspalveluun. IRR-TV:llä halutaan palvella näin kokonaisvaltaisesti lähetystyön tukijoiden hengellisiä tarpeita ja sytyttää lähetysnäkyä.

Avustajaksi tilaisuuksiin

Jos tahdot olla avuksi tilaisuuksiin liittyvissä käytännön järjestelyissä, kuten tiedottamisen, esittelypöydän, tilajärjestelyjen, äänentoiston ja kokoustekniikan järjestäminen, niin ota rohkeasti yhteyttä Ari Taljaan. Ehkäpä Jumala on puhunut sinulle IRR-TV:n rukousryhmän tai lähetystyötä tukevan ryhmän perustamisesta omalle paikkakunnallesi. Myös näissä asioissa voit olla yhteydessä kenttäpastoriin.

Jos paikkakuntasi ei löydy vielä tältä kiertuelistalta ja haluaisit alkaa järjestellä IRR-TV:n medialähetystilaisuutta paikkakunnallesi yhdessä IRR-TV:n kanssa, ota myös siinä tapauksessa rohkeasti yhteyttä.