IRR-TV:n kotimaan työ

IRR-TV:n toimitalo Keravalla.

 

  • IRR-TV tekee kaupunkimissioita myös Suomessa
  • Missioita on järjestetty jo kuusi; vuonna 2018 on Pohjanmaan vuoro
  • Jos toivot kampanjaa kaupunkiisi, ota yhteyttä!
Mahdollisuus Muutokseen -mediamissio sytyttää seurakuntia ja levittää evankeliumin sanomaa tämän päivän Suomessa.

IRR-TV:n ja paikallisten seurakuntien yhdessä järjestämässä Mahdollisuus Muutokseen -mediamissiossa keskitytään kristinuskon ydinsanomaan: Jumalan armoon ja sovitukseen. Missiossa nostetaan esiin mielenkiintoisia ja koskettavia tositarinoita ihmisistä, joiden elämässä on tapahtunut merkittävä käänne parempaan. Muutoskertomukset todistavat helposti lähestyttävällä tavalla elävästä Jumalasta.Kampanjan sanoma saavuttaa eri medioiden kautta 90% kohdealueen väestöstä. Elämäsi Mahdollisuus -kirja, TV, sanomalehdet, ulkomainonta, internet ja sosiaalinen media välittävät mission sanomaa Jumalan antamasta muuttuneesta elämästä. Lisäksi kampanjassa mukana olevat seurakunnat järjestävät erityistapahtumia kampanjan aikana.Mahdollisuus Muutokseen -mission keskiössä on muutoskertomuksia sisältävä Elämäsi Mahdollisuus -kirja, joka jaetaan kampanja-alueen kotitalouksiin. Muutoskertomuksista on myös tehty lyhytohjelmia ja haastatteluja, jotka löydät osoitteesta www.mahdollisuus.fi ja kootusti YouTubesta.Kotimaan missioita järjestetty jo kuusi

IRR-TV:n kotimaan työ lähti voimakkaaseen nousuun vuoden 2011 syksyllä Helsingin seudulla toteutetun Mahdollisuus Muutokseen -kaupunkimission myötä. Tämän jälkeen missioita on järjestetty Varsinais-Suomessa (2013), Kanta- ja Päijät-Hämeessä (2014), Satakunnassa (2015), Kymenlaaksossa (2016) sekä Pohjois-Karjalassa ja Lohjalla (2016).
Seuraava missio on valmisteilla Pohjanmaan alueelle maaliskuulle 2018. Kyselyitä on tullut myös mm. Savosta, Etelä-Karjalasta ja Keski-Suomesta.

Missiossa mukana olleilta seurakunnilta kerätyn palautteen mukaan missio on syventänyt paikkakunnalla kristittyjen yhteyttä ja tuonut uutta innostusta ja evankelioimisnäkyä. Se on virkistänyt rukouselämää ja madaltanut kynnystä tavoittaa uusia ihmisiä. Jopa 80% Pohjois-Karjalan mission vapaaehtoisista koki, että missiolla on ollut myönteistä vaikutusta keskusteluissa uskosta osattomien kanssa.

”Mahdollisuus Muutokseen -mission paras anti on siinä, että se voimaannuttaa seurakuntia sen perustehtävään, evankelioimiseen.”
Tino Varjola, Lahden helluntaiseurakunta

“Mediamissio on tämän ajan tapa tavoittaa ihmisiä Satakunnan kaupungeissa ja kylissä. Saamme yhdessä, laajalla rintamalla tehdä Jeesusta tunnetuksi. Mediamissio on prosessina mahdollisuus myös syvemmälle kristittyjen yhteydelle.”
Satu Salo, seurakuntalehtori, Nakkilan seurakunta, Satakunnan MM-pastorikomitean pj

 

Mikäli tahdot mediamission omaan kaupunkiisi tai maakuntaasi, ota rohkeasti yhteyttä IRR-TV:n toimistoon.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *