Jumalan Sanaa Siperian syrjäseuduille

IRR-TV:n Venäjän seurakunnille suunnattu kirjallisuushanke etenee. Kuluneen talven aikana painatettiin lähes miljoona kappaletta kirjallisuutta, Uusia testamentteja, Johanneksen evankeliumeita ja missiokirjoja, siperialaisessa painotalossa.

Venäjällä asuu 144 miljoonaa ihmistä, joten tarpeet ovat mittavat. Vaikka maan uudet lait ovat merkittävästi rajoittaneet seurakuntien toiminnan mahdollisuuksia, on eräänlainen ihme, että vielä voidaan painattaa hengellistä kirjallisuutta Venäjän rajojen sisällä.

Vähiten evankelioituja alueita

Kevättalvella IRR-TV sai uuden kirjallisuuspyynnön Siperian Angarskin kaupungista. Kohteena on kolme Itä-Siperian suurta aluetta: Jakutskin, Irkutskin ja Tshukotkan autonomisen piirin alueet ja lisäksi Burjatian tasavalta. Seudut kuuluvat vähiten evankelioituun osaan Venäjää. Seurakuntia ja toimipisteitä on paljon, mutta työvälineitä, kirjallisuutta on vähän.

Mainittujen alueiden lisäksi pienempi erä painettavasta kirjallisuudesta on tarkoitus toimittaa Pietariin, Tveriin ja Moskovaan.

50 000 missiokirjaa tilaukseen

IRR-TV:llä ei ole valmista kirjallisuustyön rahastoa. Samoin on asian laita kaikilla lähetystyön sektoreilla. Työ on riippuvainen lähetystyön ystävistä ja taloudellisesta tuesta.

IRR-TV päätti ottaa uskon askeleen ja tilasi 50 000 kappaleen erän missiokirjoja. Syksyyn mennessä tilausta pyritään kasvattamaan huomattavasti.

Voit osallistua kirjallisuuskeräykseen lahjoitussivullamme.