Jumalan Sanaa Venäjän syrjäisimpiin kyliin

Vaikka Venäjän evankelisten seurakuntien toimintavapaudet ovat kaventuneet, innokkaat seurakuntalaiset jatkavat sinnikkäästi hengellisen kirjallisuuden levittämistä ympäri Venäjää.

IRR-TV:n painattamat jakuutinkieliset missiokirjat on saatu juuri painosta. Siperiassa asuvat jakuutit ovat yksi vähiten evankelioiduista kansoista. Missiokirjat on otettu kiitollisin mielin vastaan.

– Tämä kirja tulee suureen tarpeeseen jakuuttikansamme keskellä. Kirjan laatu on erityisen hyvä. Kiitämme Jumalaa ja teitä tästä arvokkaasta evankelioimistyövälineestä, jakuuttipastori suitsuttaa.

Uusia testamentteja ja Johanneksen evankeliumeja

Jakuutit ovat yksi vähiten evankelioiduista kansoista.

IRR-TV on tilannut 100 000 Uutta testamenttia, joista puolet painetaan siperialaisessa kirjapainossa ja puolet Valko-Venäjän Minskissä. Kirjat tilattiin suurikokoisella printillä, jotta niitä olisi helpompi lukea niilläkin asuinalueilla, joissa on talvisaikaan heikko valaistus.

Kesällä tehtiin yli miljoonan Johanneksen evankeliumin ja missiokirjan tilaus Venäjälle. Koko Raamattuja ei painateta tällä hetkellä, koska niiden toimitusaika on pitkä ja hyviä painoja on vaikea löytää.

– Kiitämme lahjoittajia siitä, että olette tulleet mukaan tähän projektiin. Teidän ansiostanne olemme voineet painattaa Venäjälle yli miljoona missiokirjaa ja Johanneksen evankeliumia, kiittää IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka.

Lue kirjallisuustyön kautta uskoontulleiden tarinoita tästä.

Netti-TV-kanava näkyy yli 100 miljoonalle

IRR-TV on valmistellut Venäjälle ympäri vuorokauden pyörivää evankelioivaa netti-TV-kanavaa. Kanavan pitäisi alkaa toimia lähiviikkojen aikana.

Netti-TV-kanava on edullisempi kuin perinteinen TV, koska se ei vaadi isojen lähetyskulujen maksamista. Ohjelmien toimittaminen kuitenkin maksaa.

– Pyydämme, että ystävät, jotka kantavat Venäjän-työtä sydämellä, voisivat olla mukana myös internet-TV-kanava-hankkeessa. Netti-TV-kanavaa voidaan katsoa älypuhelimien tai tietokoneen kautta. Sen potentiaalinen katsojamäärä on valtaosa Venäjän kansasta, Hannu Haukka iloitsee.

 

Voit tukea IRR-TV:n Venäjän-työtä tästä.