Jumalan Sanan kylvö jatkuu Venäjällä

Hengellisen kirjallisuuden painattaminen on sijoitus, joka voi tuottaa moninkertaisen sadon, eikä ikiaikainen sanoma vanhene koskaan. IRR-TV on painanut Venäjän evankelisten seurakuntien käyttöön miljoonia kirjoja ja työ jatkuu edelleen, sillä maassa on edelleen lukematon määrä ihmisiä, jotka eivät ole kuulleet vielä evankeliumia.

Keväällä IRR-TV:ltä tilattiin jälleen kirjallisuutta evankelioimistyöhön. Tällä kertaa tilaukseen sisältyi 300 000 Uutta testamenttia, 200 000 Johanneksen evankeliumia ja 200 000 missiokirjaa. Keski-Venäjällä, Keski-Siperiassa ja Itä-Siperiassa olevat seurakunnat tarvitsevat työkaluja tehdäkseen tehokkaasti evankelioimistyötä.

IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka kertoo, että tilaus jaetaan osiin. Ensimmäiset 50 000 kirjaa painetaan loppukesän ja syksyn aikana.

Jumalan Sanan painaminen on järkevä sijoitus, sillä sanoma ei mene koskaan vanhaksi.

– Yksikin kirja voi tarkoittaa yhden tai useamman ihmisen pelastumista Siperiassa ja Kauko-Idässä.

Tuhannet venäläiset ovat tehneet viime vuosina uskonratkaisun. Hengellinen kirjallisuus on ollut tärkeä työkalu ihmisiä tavoittaessa.

Tanja ja Alexei saivat toivon elämäänsä

Venäjän evankelisten seurakuntien evankelioimistyö on tuottanut vuosien aikana paljon hyvää hedelmää. Tuhannet venäläiset ovat tehneet ratkaisun seurata Jeesusta.

Barnaulissa olevasta Uusi Elämä -seurakunnasta kerrottiin viime syksynä 85-vuotiaasta Tanjasta, joka asuu miehensä Alexein kanssa autioituneessa Sokharevon kylässä. Tanja huolehtii yksin talosta ja puutarhasta sekä kävely- ja puhekyvyn menettäneestä puolisostaan. Kyynelet silmissään pariskunta kuunteli, miten Jeesus oli kuollut heidän syntiensä tähden, ja että uskomalla Häneen he saavat vastaanottaa pelastuksen lahjan. Molemmat ottivat Jeesuksen vastaan sydämeensä.

Yksi missiokirja maksaa noin 20 senttiä, Uusi testamentti reilut 80 senttiä ja Johanneksen evankeliumi 20 senttiä. Pienelläkin summalla voi lahjoittaa hyvän sanoman lähimmäiselle. Voit osallistua keräykseen lahjoitussivumme kautta. Kiitos lahjastasi!