Jurttien ja paimentolaisten maahan missio

IRR-TV on käynyt neuvotteluja suurkaupunkimission pitämisestä Mongolian pääkaupungissa Ulaanbaatarissa. Näillä näkymin missio pidetään mahdollisesti vuoden 2019 syksyllä.

Mongolian missio tulee eroamaan täysin kaikista aiemmista IRR-TV:n järjestämistä suurkaupunkimissioista, vaikka missioita on pidetty Keski-Aasiassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Lähi-idässä ja pian myös Afrikassa.

– Mongoliassa on ihan oma tunnelmansa ja ilmapiirinsä. Yksi poikkeava tekijä on arvostettu vanhinten neuvosto, joka on hyvin vaikutusvaltainen. Heidän kanssaan tulee myös tehdä töitä, kertoo IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka.

Kolmannes väestöstä asuu jurtissa

Näillä näkymin Mongolian missio järjestetään vuoden 2019 syksyllä. Ulaanbaatarin noin 1,4 miljoonaa asukasta pyritään tavoittamaan pääasiassa television, radion ja sosiaalisen median välityksellä. Missio tulee näkymään ja kuulumaan myös muualla Mongoliassa. Maassa on kaikkiaan noin kolme miljoonaa asukasta.

Oman haasteensa missiolle asettaa se, miten saadaan tavoitettua jurteissa asuvat kiertävät paimentolaiset, joita on noin kolmannes mongolialaisista.

Voit tukea IRR-TV:n suurkaupunkimissioita lahjoitussivumme kautta. Kiitos lahjastasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *