Kiina

Kiina on 1,3 miljardin asukkaan talousmahti, joka vaurastuu yhä. Hengellisessä mielessä maassa on paljon pimeyttä. Jopa miljardi kiinalaista ei ole kuullut rakastavasta Jumalasta ja hänen Pojastaan, joka kuoli heidän puolestaan.

IRR-TV:tä kosketti jo toimintansa alkuvuosina Kiina ja sen hengelliset tarpeet. Niinpä 2000-luvun alussa tuotimme monikymmenosaisen arvoja käsittelevän tv-ohjelmasarjan kiinaksi. Sarja käsitteli myös kristillisiä arvoja, ja sitä on esitetty Kiinassa.

Kiinan kahdet kasvot

Kiinan valtio vahvistuu, mutta monista Kiinan seurakunnista nousee kärsimyksen ja ahdistuksen huuto. Valitettavasti vaino on osa monien Kiinan rekisteröimättömien seurakuntien jokapäiväistä elämää. Vainon ankaruus riippuu paikallisista viranomaisista ja sen määrä vaihtelee eri provinsseissa. Uskovien rukous on Kiinan vainottujen toivo.

Evankeliumi television välityksellä on osa Kiinan ratkaisua, mutta muutakin tarvitaan. Kristukseen uskovia kasvattaa eteenpäin kirjoitettu Jumalan sana. Siksi olemme painattaneet 20 000 Raamattua Kiinan seurakunnille. Miljoonan kappaleen tilaus olisi täyttänyt tätä tarvetta paremmin, mutta kahden dollarin kappalehinnalla varamme riittivät 20 000 kappaleen painokseen.

Mahdollisuuksien media

Tällä hetkellä odotamme selkeää Jumalan ohjausta ja varoja työhön Kiinassa.

Nykypäivän media antaa historian parhaat puitteet sille, että Jumalan suunnitelma toteutuisi Kiinassa. Jos media saataisiin siellä tehokkaampaan käyttöön, puuttuva miljardi kiinalaista kuulisi nopeasti, miten ihminen saa toivon, rauhan, ilon ja vapauden synnistä. Jos olisit kiinalainen, haluaisitko sinäkin kuulla nämä evankeliumin hyvät uutiset?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *