Itäportti tammi 2018

Itäportti joulukuu 2017

Itäportti marraskuu 2017

Itäportti kesä 2017

Itäportista luet lähetystyön huippuhetkistä: runsaista  sykähdyttävistä hedelmistä ja hämmästyttävistä tapahtumista, joilla Jumala on armossaan  siunannut medialähetysjärjestö IRR-TV:n työtä eri puolilla  maailmaa.

Itäportti ilmestyy veloituksetta!

Itäportti on medialähetystyön erikoislehti, jolla on noin 15 000 tilaajaa. Koskettavat kertomukset, eri alueiden mielenkiintoiset taustatiedot ja kuvien rikkaus tempaavat lukijan lähetyskenttien tunnelmaan. Lue ja ihastu! Lehden tilaajat saavat myös noin joka toinen kuukausi ilmestyvän ystäväkirjeen. Itäportin ja kirjeen mukana tulee pankkisiirtolomake, ja lukija saa tukea medialähetystyötä vapaaehtoisesti haluamallaan summalla.

Voit tilata Itäportin myös sähköpostiisi

Huomio muuttajille! Osoiterekisterimme päivittyy Postin (Itellan) järjestelmästä. Sinun ei siis tarvitse ilmoittaa uutta osoitettasi meille.

Itäportti

• medialähetystyön kuumimmat uutiset ja koskettavia kertomuksia erityisesti IRR-TV:n kohdealueilta Venäjältä, Lähi-idästä ja Aasiasta • 16-48 sivua, runsaasti värikuvia • ilmestyy 4-7 kertaa vuodessa täysin ilmaiseksi • laajalevikkinen kristillisen medialähetystyön erikoislehti, tilaajia noin 15 000

GPDR tiedote

Ehkä olet jo kuullut tai lukenut uutisia GDPR asetuksesta, joka astuu voimaan 25.5.2018 (General Data Protecion Regulation). Tämä uusi asetus koskee henkilötietojen rekisteröintiä EU:n sisällä. Kun tilaat lehden ja annat yhteystietosi sinun henkilötietosi tallennetaan tietojärjestelmäämme. Saat myös lehtemme, ystäväkirjeemme tai muuta viestintää, koska olet ehkä aiemmin sen itse tilannut tai ystäväsi on nämä sinulle tilannut.

Ellet halua jatkossa, että lähetämme sinulle lehteä, ystäväkirjettä tai muuta viestiä pyydämme sinua perumaan tilauksesi soittamalla 020 7 120 240 tai lähettämällä sähköpostilla peruutuksen osoitteeseen info@irrtv.fi

Lue tietosuojaselosteemme