Radioarkisto

Kuuntele IRR-TV:n Itäraportti Radio Deissä lauantaisin klo 13-13.30.

Uusinnat:
Sunnuntaina klo 15.00-15.30
Tiistaina klo 20.30-21.00
Torstaina klo 21.40-22.10

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 22


Ohjelmassa vieraana Ukrainalainen pastori ja musikko Sergei Demidovits. Hän kertoo elämästä Ukrainassa, kuinka kaikki sotatoimet alkoivat jo 2014. Ja kuinka hän on perheensä johdattanut läpi sodan haasteiden turvaa sotatoimien keskeltä. Kuulemme Sergein henkilökohtaisen tarinan, ja musiikkia jota hän on julkaissut.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 21


Ohjelman teemana on raamatun kehoitus tehdä Hänen tekojaan. Hannu Haukka kertoo kuinka Ukrainan hallinton työntekijöiden kautta on tullut yhteyden pyyntöjä, kuinka IRR-TV voisi olla tukena humanitäärisellä avulla Ukrainan kansaa. Uusittu kirjahanke Ukrainaan on mm. yksi esille noussut apu muoto. Saamme puhelin haastattelun Israelista Pirjo ja Vladimir Karttuselta, kuulemme tuoreet uutiset Israel osaston toiminnasta paikan päältä. Ohjelman lopuksi rukoillaan Ukrainan ja Israelin puolesta.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 20


Ohjelma on uusinta itäraportin jaksosta viisi. Ohjelmassa keskustelevat Jori Asikaisen, Hannu Haukan ja Andreas Wirthin aiheesta Jeesuksen esimerkki. Uhrautuminen, lähimmäisten puolesta itsensä alttiksi assettaminen on arvokas aihe. Kuulemme koskettavia esimerkkejä raamatusta ja tämän päivän todellisuudesta ohjelman aikana.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 19


Ohjelmassa keskustellaan puhuttelevasta aiheesta pelko. Kuulemme kuinka Jumala haluaa meidät pelastaa ja kuinka voimakas raamatun sana voi vapauttaa meidät.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 18


Aiheena ohjelmassa on IRR-TV:n Juutalaistyö, pitkäaikaiset juutalaistyöntekijät Pirjo ja Vladimir Karttunen kertovat työnsä historiasta. Kuulemme juutalasityön osaston vision, tavoittaa juutalaisia kaikkialta maailmassa sanomalla messiaasta. Missiona on työskennellä kaikkien medioiden kautta tavoittaen juutalaisia evankeliumilla ja taistella antisemitismiä vastaan. Kuulemme Hannu Haukan raportin Irr-TV:n Ukraina työstä ja kuinka mm. Keravan kaupunki tukee Ukrainalaista ystävyyskaupunkia Buchaa.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 17


Ohjelmassa aiheena vappu ja mitä se meille kristityille merkitsee. Kuulemme vappumarssi tapahtumasta, ja se löytyi mission jatkumisesta. Saamme myös raportin IRR-TV:n, Keravan ja Järvenpään kaupungien Ukrainan koulujen tuki hankkeen edistymisestä.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 16


Ohjelmassa kuulemme keskustelun hyvistä teoista. Studissa aihetta käsitellään ajankohtaisesti, kuinka monitahoisesti arjessamme hyvät teot voivat olla tehtävissä. Kuulemme raaportin Ukrainan avustus- ja evakuointityön vaikutuksesta Hannu Haukalta. Esiin nousevat myös IRR-TV:n Arabia-, kotimaan- ja Israelin osastojen hankeet. IRR-TV:n omasta uudesta ohjelmien suoratoisto palvelusta permanto.fi kuulemme myös tuoreet uutiset.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 15


Aiheena ohjelmassa on toivo, kuinka toivomme elämässämme on Jumalassa. Kuulemme miksi IRR-TV tekee työtään Ukrainassa, seitsämän vuotta sitten aloitettu Itä-Ukrainan missiotyön tarkoitus on ollut kertoa Ukrainalaisille toivon Jumalasta. Kuulemme Ukrainalaisesta seurakunnasta tulleesta toiveesta, saada apua posttraumaattisten (PTSD) kokemusten uhreille. IRR-TV voi toimia ja kanavoida apua Suomesta Ukrainaan.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 14


Ohjelman teemana on Pääsiäinen, IRR-TV:n Pääsiäiskonsertti. Lisäksi Jori Asikainen haastattelee studiossa Hannu Haukkaa ja Hani Heneinin kokemuksia Sat7 konferenssista Turkista ja kertovat evankeliointi tapahtuman kuulumisia.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 13


Ohjelmssa on kolme aihetta, älä kiellä tarvitsevalta hyvää (Sananlaskut 3:27), tilanneraportti Ukrainasta ja Suomen poliittinen tilanne. Ukrainasta kuulemme mm. kuinka sodan raskaus vaikuttaa suuresti auttajiin, kuten IRR-TV:n sotilaspastoreihin. Miten tärkeää voi olla pienikin apu tarvitsevalle.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 12


Ohjelmassa aiheena nöyryys, kuinka raamattu avaa meille todellisen kuvan nöyryydestä. Samalla kuulemme IRR-TV:n työn uutisia maailmalta ja kuinka nöyryys voisi olla meille kaikille Jumalan vahva väline auttaa. Auttaa avun tarvitsijoita ympärillämme ja sienne josta kantautuu avun tarvetta.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 11


Ohjelmassa Jori Asikainen, Hannu Haukka ja Andreas Wirth keskustelevat aiheesta yhteys. Mielenkiintoinen ohjelma syväluotaa yhteyden merkitystä selkeästi elämäämme. Kuulemme raamatun kautta käytävän keskustelun avaavan suhdettamme Jumalaan, toisiimme ja kristtyjen väliseen yhteyteen.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 10


Ohjelmassa kuulemme arabi- ja muslimityön johtajaa Hani Heneitä ja Sudanilaisia ratkaisun hetki ohjelman tekijöitä Hassan Osmania ja Barnaba Kukua. Kuulemme ohjelma vieraiden henkilökohtaiset todistukset uskostaan ja haasteista joita kristityksi tuleminen toi elämään. Ratkaisun hetki ohjelma sarjalla on suuri tarve ja ohjelma tulee tavoittavan paljon ihmisiä Sudanissa. IRR-TV välittää 18 sateliitin kautta 1,7 miljardille kristillistä ohjelmaa. Päivittäin odotamme IRR-TV:n kristillisille ohjelmille 100 miljoonaa katsojaa.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 09


Ohjelmassa kuulemme yhteenvedon IRR-TV:n suorittamasta humanitäärisestä ja hengellisestä työstä Ukrainassa. Hannu Haukka kertoo missio hankkeesta ennen sodan alkua ja kuinka työ sodan aikana muuttui. Saamme myös kuulla IRR-TV:n humanitäärisestä ja hengellisestä työstä muualle maailmaan.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 08


Ohjelmassa kuulemme miksi IRR-TV toteuttaa raamatun lähetyskäskyä. Puhelinhaastattelussa Hannu Haukka kertoo Kiovasta Ukrainan tuoreista tapahtumista ja IRR-TV:n avustustyöstä. IRR-TV:n avustustyö Ukrainaan on konkreettista, avun ja toivon antamista.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 07


Ohjelmassa keskustellaan inhimillisestä katastroofista pelastumisesta. Jumala kertoo raamatussa, kuinka hän pelastanut mahdottomista tilanteista ihmisiä, perheitä ja kansoja. Kun uskovat kääntyvät rukoilen Jumalan puoleen. Hannu Haukka kertoo Ukrainan sodan kiihtymisestä, Ukranan tuki hankkeesta ja IRRTV: n evankelioivasta televisio toiminnasta Suomessa kanavapaikalla 16:sta.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 06


Studiossa keskustelevat Jori Asikaisen, Andreas Wirthin ja Hani Heneinin aiheesta Jumalan varjelus ja huolen pito. Kuulemme Ukrainasta sotilaspastori Juri Babinets haastattelun. Haastattelussa kuulemme mm. sotilaspastori Vadimir Heigon onnettomuudesta rintamalinjalla.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 05


Ohjelmassa keskustelevat Jori Asikaisen, Hannu Haukan ja Andreas Wirthin aiheesta Jeesuksen esimerkki. Uhrautuminen, lähinmäistemme puolesta itsensä alttiksi assettaminen on arvokas aihe. Kuulemme koskettavia esimerkkejä raamatusta ja tämän päivän todellisuudesta ohjelman aikana.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 04


Ohjelmassa Hannu Haukka antaa tuoreen reportin Thaimaasta, suuresta Nexus seurakuntaliikkeen tapaamisesta valmistelemassa mahdllista missiohanketta. Ohjelmassa juontaja Jori Asikainen ja Andreas Wirth keskustelevat aiheesta rauha.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 03


Ohjelmassa keskustelevat Jori Asikainen, Hannu Haukka ja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 02


Ohjelmassa kuulemme koskettavan kertomuksen pastorista, joka valitsi jäädä auttamaan ihmisiä sodan runtelemaan kaupunkiinsa Ukrainassa, vastoin kaikkien kehoituksia. Kuulemme myös evankeliumin toivon sekä käytännön avun vaikutuksista ihmisiin, sekä tulevista missiotapahtumista maailmassa, mm. Thaimaassa.

ITÄRAPORTTI 2023 jakso 01


Ohjelmassa keskustellaan IRR/TV:n vuoden 2023 tärkeistä hankkeista. Kuulemme Hannu Haukan puhelinhaastattelun Ukrainan käynnissä olevasta humanitäärisestä avustushankkeesta keskellä sotaa.