Radioarkisto

Kuuntele IRR-TV:n Itäraportti Radio Deissä lauantaisin klo 13-13.30.

Uusinnat:
Sunnuntaina klo 15.00-15.30
Tiistaina klo 20.30-21.00
Torstaina klo 21.40-22.10

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 18

Ohjelmassa käsitellään äitiyden ainutlaatuisuutta. Kuulemme juutalaisen Abigail, egyptiläisen Rene Kamalin, venäläisen Jelena Boronovvan ja suomalaisten Maarit Blomin, Salme Kaikusalon ja Lea Virtasen haastattelut. Hannu Haukka ja Andreas Wirth keskustelevat raamatun sanan kautta äityden merkityksestä ja avaavat omia arvokkaita muistojaan äidin merkityksestä.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 17


Jumalan mahdollisuudet ja Jumalan tie ovat korkeammat kuin ihmisen tie. Kuulemme menestyneen venäläisen taistelulentäjän Sergei Fedótovin henkilökohtaisen muutostarinan. Kuulemme evankeliumin välittämisestä mediamission kautta ja vaikutuksesta tämän ajan maailmassa.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 16


Ohjelmassa Hannu Haukka kertoo IRR/TV:n pitkäjänteisestä Venäjän työstä. Aiheina Ukrainan vakava tilanne, oppositiojohtajan Aleksei Navalnyn ja kristillisen kirjatyömme vaikutus. Kuulemme pastoreiden terveiset ympäri Venäjää kirjallisuus työmme tukijoille.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 15


Kuulemme Satelliitti TV-työn kuulumisia ja IRR/TV:n Arabityön johtaja Hani Henein kertoo Arabityön ohjelmasarjasta todistajat. Ohjeman tekijät Sami Rahman ja David Ezzine kertovat todistuksensa uskoon tulostaan ja kertovat elämästään ja kristillisestä työstään Suomessa ja Arabimaailmassa. Ohjelman lopuksi kuulemme IRR/TV:n toiminnan johtajan Hannu Haukan terveiset ohjelman kuuntelijoille.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 14


Ohjelmassa Markku Tenhunen avaa keskustelun studiossa aiheeseen Jumalan johdatus ihmisen elämässä. Aihetta ohjelmassa käsittelevät Onni Haapala Jr:n, Ari Taljan ja Kenneth Grönroos.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 13


Ohjelmassa Markku Tenhunen haastattelee ja Hannu Haukka käänttää suomenkielelle Andrei Motingan haastattelun. Aiheena Aleksei Navalnyin vangitseminen ja terveydentila vangittuna. Katsaus myös Venäjän missio- ja kirjallisuustyön tilanteesta ja Venäjän yleisestä tilanteesta. Ohjelman juontaa Markku Tenhunen, taustatoimittajana ja editoijana Laura Haukka ja äänittäjänä Petri Männistö.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 12


Ohjelmassa Onni Haapala Jr., ja Ari Taija kertovat kotimaan mission tulevasta hankkeesta. Kuulemme Missio Europen johtajan Mika Tuovinen puhelinhaastattelun. Lisätietoja missiosta saa sivustolta https://missio2022.fi.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 11


Ohjelmassa Onni Haapala Jr., Andreas Wirth ja Ari Taija keskustelevat ja pohtivat hyvin herkkää ja haavoittavaa aihetta abortti. Kuulemme Olga Sovtonosukin omakohtaisen missio tarinan.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 10


Ohjelmassa Hani Heneinin välittää IRR/TV:n arabiosastonuutisia ja kuulemme missiotodistuksia Algeriasta, Jemenistä ja Iranista.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 9


Ohjelmassa Onni Haapala Jr., Andreas Wirth ja Ari Taija käsittelevät vaikeaa aihetta. Kuulemme myös Juri Bokatsovin omakohtaisen missio tarinan.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 8


Ohjelmassa Hannu Haukka kertoo IRR/TV:n työn ajankohtaisista kuulumisista ja kertoo kuluneen vuoden tapahtumista. Haastattelijana toimii Markku Tenhunen.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 7


Aiheena evankeliumin ydin. Kuulemme sirkustaiteilijan Raisa Galimovan missiotodistuksen Utasta. Aiheita käsitetelevät studiossa Onni Haapala Jr., Andreas Wirth ja Kenneth Grönroos.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 6


Aiheena kärsimys ja oikeudenmukaisuus. Kuinka Jumala sallii kärsimykset ihmisille. Kuulemme Mihail Nesterenkon missiotodistuksen. Aiheita käsitetelevät studiossa Onni Haapala Jr., Ari Talja ja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 5


Aiheena erinlaisuuden vaikutus meihin, ympärillämme oleviin ihmisiin ja yhteisöihin. Vaikuttaako esimerkiksi vanhempien välinpitämättömyys lapsen yksinäisyyteen, pahoinvointiin ja tulevaisuuteen. Mikä auttaa parantamaan tilannetta? Kuulemme Samaralaisen Aleksandr Zarutskin missiotodistuksen. Aiheita käsitetelevät studiossa Ari Talja, Kenneth Grönroos ja Onni Haapala Jr.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 4


Aiheena lasten, nuorten ja perheiden tilanteesta tänä päivänä. Vaikuttaako vanhempien välinpitämättömyys lapsen yksinäisyyteen, pahoinvointiin ja tulevaisuuteen. Mikä auttaisi parantamaan tilannetta? Kuulemme Julia Astákinan missio todistuksen. Aiheita käsitetelevät studiossa Andreas Wirth, Henrik Kuosmanen ja Onni Haapala Jr.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 3


Ohjelmassa keskustellaan musiikista ja miten se vaikuttaa elämäämme. Kuulemme muusikon Sergei Latysefin missio todistuksen omista kokemuksista. Aiheita käsitetelevät studiossa Andreas Wirth, Henrik Kuosmanen ja Onni Haapala Jr.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 2


Ohjelmassa keskustellaan avioliitosta. Kuulemme Tatjana Lalijajevan missio todistuksen omasta avioliitostaan. Aiheita käsitetelevät studiossa Hannu Haukka, Adreas Wirth, Kenneth Grönroos ja Henrik Kuosmanen.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 1


Ohjelmassa keskustellaan voiko uutta vuotta ennustaa. Kuulemme myös Sergei Bobrvskin todistuksen . Aiheita käsitetelevät studiossa Hannu Haukka, Ari Talja, Adreas Wirth, Onni Haapala Jr.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 52


Kuulemme jouluterveisiä ja kuulumisia ympäri maailmaa useilta mahdollisuus muutokseen missiokumppaneilta. Saamme myös Hannu Haukan joulun sanoman.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 51


Ohjelmassa käsitellään mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten kokemuksia. Keskustelua käydään aiheista oikeuden mukaisuus. Kuulemme myös Svetlana Balmovan muutos tarinan Samaran kaupungista. Aiheita käsitetelevät studiossa Hannu Haukka, Ari Talja ja Onni Jr. Haapala.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 50


Ohjelmassa käsitellään mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten kokemuksia. Keskustelua käydään aiheista kutsumus ja kuulemme Airat Adigamovin muutos tarinan. Aiheita käsitetelevät studiossa Hannu Haukka, Ari Talja ja Onni Jr. Haapala.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 49


Ohjelmassa käsitellään mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten kokemuksia. Keskustelua käydään mm. aiheista eksynyt ihminen ja Israel työ. Aiheita käsitetelevät studiossa Kenneth Grönross, Ari Talja ja Pirjo Karttunen. Kuulemme myös Tatjaanan muutos tarinan.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 48


Ohjelmassa käsitellään mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten kokemuksia. Keskustelua käydään myos odotuksesta, ihmeistä ja ensimmäisestä adventista. Aiheita käsitetelevät studiossa Hannu Haukka, Ari Talja ja Onni Jr. Haapala. Kuulemme myös Oleg Vinogradovin muutos tarinan.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 47


Ohjelmassa teemana lähetytyöstä muslimimaailmaan. Studiossa vieraana Abbas Heidar kertomassa kristillisestä työstään Muutos nimisessä ohjelmasarjassa. Kuulemme hänen uskoontulo tarinan ja todiistuksen seurakuntaelämän suuresta tärkeydestä elinvoimaisessa ja monikulttuurisesta Malmin Salem seurakunnassa. Kuulemme Hani Heneinin haastattelun ja Ibrahim nimisen henkilön muutos tarinan.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 46


Ohjelmassa käsitellään mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten kokemuksia. Teeman ohjelmassa on voiko ihminen muuttaa luonnettaan, aihetta käsitetelevät studiossa Hannu Haukka, Ari Talja ja Onni Jr. Haapala. Kuulemme myös Aleksander Shestipalovin muutos tarinan.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 45


Ohjelmassa käsitellään mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten kokemuksia. Teeman ohjelmassa on avioliitto, aihetta käsitetelevät studiossa Andreas Wirth, Ari Talja ja Onni Jr. Haapala. Kuulemme myös Viktor ja Irina Vashenkon tarinan Volgogradista.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 44


Ohjelmassa käsitellään mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten kokemuksia. Teeman vapaus, aihetta käsitetelevät studiossa Hannu Haukka, Onni Jr. Haapala ja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 43


Ohjelmassa käsitellään mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten kokemuksia Missio kokemuksia Venäjä mm. Premin kaupungista. Tarinansa kertoo tässä jaksossa Venäläinen lääketieteiden tohtori Nadezda Garjajeva. Kuulemme haastattelussa kaupunki missiohakkeiden synymisen Hannu Haukan kertomana. Aihetta käsitetelevät studiossa Hannu Haukka ja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 42


Ohjelmassa käsitellään mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten kokemuksia Missio kokemuksia Venäjän Karjalasta ja Petroskoista. Tarinansa kertoo tässä jaksossa Venäläinen Sergei Seljagovski. Kuulemme haastattelussa Andrei Motingalta tuoreen raportin IRR/TV:n Venäjän internet hankkeista. Aiheena on myös . Aihetta käsitetelevät studiossa Hannu Haukka ja Andreas Wirth. Haastattelijana toimii Markku Tenhunen.

ITÄRAPORTTI 2020 jakso 41


Ohjelmassa käsitellään mahdollisuus muutokseen missiokirjassa todistavien ihmisten kokemuksia. Tarinansa kertoo tässä jaksossa Venäläinen Aleksandr Nikiforov. Kuulemme puhelin haastattelussa Jurin Ananjevilta tuoreen raportin Venäjältä. Aiheena on myös . Aihetta käsitetelevät studiossa Hannu Haukka ja Andreas Wirth. Haastattelijana toimii Ari Talja.