Radioarkisto

Kuuntele IRR-TV:n Itäraportti Radio Deissä lauantaisin klo 13-13.30.

Uusinnat:
Sunnuntaina klo 15.00-15.30
Tiistaina klo 20.30-21.00
Torstaina klo 21.40-22.10

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 28


Itäraportti ohjelman juotaa Markku Tenhunen, ohjelman aiheen on IRR/TV:lle antanut Esko Pirttilahti. Kuulemme Esko Pirttilahden puhelinhaastattelun ja rohkaisun rukoustyöhön mission puolesta. Studiossa aiheesta keskustelee Onni Haapala Jr. ja Petri Männistö

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 27


Ohjelmassa juontajana toimii Markku Tenhunen. Kuulemme koskettavan todistuksen Lydia Bondarenkolta. Studiossa Markku Tenhunen, Ari Talja ja Petri Männistö keskustelevat Lydian todistuksesta ja kuinka todistus kertoo meille Jumalasta.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 26


Itäraportti ohjelmassa Markku Tenhusen kanssa studiossa keskustelee Onni Haapala Jr. Missio 2022 hankkeesta ja hankkeen edistymisestä. Keskusteluun ottavat puhelinhaastattelun muodossa osaa Janne Lahti Hyväsanomary:stä ja Toni Linjama Evankeliointi elämän tapana yhdistyksestä. Ohjelmassa nousee selkeästi esiin mission hyödyt ja haasteet.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 25


Haapala Jr. ja Kenneth Grönroos keskustelevat aiheesta rakkaus, vahva Jevgnia Soldatovan missio todistus avaa laajan kuvan mm. Jumalan rakkaudesta.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 24


Ohjelmassa toiminnanjohtaja Hannu Haukka ja Markku Tenhunen keskustelevat Venäjän ihmisoikeuksien, seurakuntien tilasta. Kuulemme Juri Ananjevin haastattelun ja Aleksei Navalnyin vankilasta lähetämän postauksen.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 23


Ohjelmassa kuulemme studiossa Markku Tenhusen, Ari Taljan, Andreas Wirthin ja Onni Haapala Jr. keskustelevan aiheesta Jumalan paradoksit ja vastakohdat elämässämme. Kuulemme ohjelmassa myös Sergei ja Nadezhda Faktshenkon puhuttelevan misso tarinan Venäjältä.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 22


Ohjelmassa kuulemme tuoreet kokemukset 11 päivän sodasta ja hauraasta aselevosta Israelissa. Hannu Haukka haastattelee Meno Kalisheria, Peter Tshukahiraa ja David Zadokia tuoreista kokemuksista pommitusten keskeltä. Tilannetta israelissa käsitellään myös studiossa Markku Tenhusen, Hannu Haukan ja Ari Taljan kanssa.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 21


Ohjelmassa keskustellaan riippuvuuksista ja muutosesta jonka Jumala voi ihmiselle antaa. Riippuvuuksia käsitellään laajasti eri tasoilla, esille nousevat mm. alkoholi, lääke, huume ja peli riippuvuudet. Aidolla tavalla studiossa käsitellään kuinka tuleva mahdollisuus muutokseen kappanja voi vaikuttaa Suomessa.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 20


Ohjelmassa keskustellaan aiheesta tarvitsevatko vahvatkin Jumalaa. Kuulemme Novosibirskiläisen menestyneen jääkiekkoilijan Alexei Logutenkon todistuksen. Kiinnostavasta aiheesta ohjelmassa keskustelevat Ari Talja, Onni Haapala Jr. ja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 19


Ohjelmassa keskustellaan seurakunnasta uuden testamentin aikana, tänä päiviänä ja laajemmin. Kuinka seurakunnan perheyhteys on tärkeä meille tänäkin päivänä. Kiinnostavasta aiheesta ohjelmassa keskustelee Ari Talja, Onni Haapala Jr. ja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 18


Ohjelmassa käsitellään äitiyden ainutlaatuisuutta. Kuulemme juutalaisen Abigail, egyptiläisen Rene Kamalin, venäläisen Jelena Boronovvan ja suomalaisten Maarit Blomin, Salme Kaikusalon ja Lea Virtasen haastattelut. Hannu Haukka ja Andreas Wirth keskustelevat raamatun sanan kautta äityden merkityksestä ja avaavat omia arvokkaita muistojaan äidin merkityksestä.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 17


Jumalan mahdollisuudet ja Jumalan tie ovat korkeammat kuin ihmisen tie. Kuulemme menestyneen venäläisen taistelulentäjän Sergei Fedótovin henkilökohtaisen muutostarinan. Kuulemme evankeliumin välittämisestä mediamission kautta ja vaikutuksesta tämän ajan maailmassa.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 16


Ohjelmassa Hannu Haukka kertoo IRR/TV:n pitkäjänteisestä Venäjän työstä. Aiheina Ukrainan vakava tilanne, oppositiojohtajan Aleksei Navalnyn ja kristillisen kirjatyömme vaikutus. Kuulemme pastoreiden terveiset ympäri Venäjää kirjallisuus työmme tukijoille.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 15


Kuulemme Satelliitti TV-työn kuulumisia ja IRR/TV:n Arabityön johtaja Hani Henein kertoo Arabityön ohjelmasarjasta todistajat. Ohjeman tekijät Sami Rahman ja David Ezzine kertovat todistuksensa uskoon tulostaan ja kertovat elämästään ja kristillisestä työstään Suomessa ja Arabimaailmassa. Ohjelman lopuksi kuulemme IRR/TV:n toiminnan johtajan Hannu Haukan terveiset ohjelman kuuntelijoille.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 14


Ohjelmassa Markku Tenhunen avaa keskustelun studiossa aiheeseen Jumalan johdatus ihmisen elämässä. Aihetta ohjelmassa käsittelevät Onni Haapala Jr:n, Ari Taljan ja Kenneth Grönroos.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 13


Ohjelmassa Markku Tenhunen haastattelee ja Hannu Haukka käänttää suomenkielelle Andrei Motingan haastattelun. Aiheena Aleksei Navalnyin vangitseminen ja terveydentila vangittuna. Katsaus myös Venäjän missio- ja kirjallisuustyön tilanteesta ja Venäjän yleisestä tilanteesta. Ohjelman juontaa Markku Tenhunen, taustatoimittajana ja editoijana Laura Haukka ja äänittäjänä Petri Männistö.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 12


Ohjelmassa Onni Haapala Jr., ja Ari Taija kertovat kotimaan mission tulevasta hankkeesta. Kuulemme Missio Europen johtajan Mika Tuovinen puhelinhaastattelun. Lisätietoja missiosta saa sivustolta https://missio2022.fi.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 11


Ohjelmassa Onni Haapala Jr., Andreas Wirth ja Ari Taija keskustelevat ja pohtivat hyvin herkkää ja haavoittavaa aihetta abortti. Kuulemme Olga Sovtonosukin omakohtaisen missio tarinan.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 10


Ohjelmassa Hani Heneinin välittää IRR/TV:n arabiosastonuutisia ja kuulemme missiotodistuksia Algeriasta, Jemenistä ja Iranista.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 9


Ohjelmassa Onni Haapala Jr., Andreas Wirth ja Ari Taija käsittelevät vaikeaa aihetta. Kuulemme myös Juri Bokatsovin omakohtaisen missio tarinan.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 8


Ohjelmassa Hannu Haukka kertoo IRR/TV:n työn ajankohtaisista kuulumisista ja kertoo kuluneen vuoden tapahtumista. Haastattelijana toimii Markku Tenhunen.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 7


Aiheena evankeliumin ydin. Kuulemme sirkustaiteilijan Raisa Galimovan missiotodistuksen Utasta. Aiheita käsitetelevät studiossa Onni Haapala Jr., Andreas Wirth ja Kenneth Grönroos.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 6


Aiheena kärsimys ja oikeudenmukaisuus. Kuinka Jumala sallii kärsimykset ihmisille. Kuulemme Mihail Nesterenkon missiotodistuksen. Aiheita käsitetelevät studiossa Onni Haapala Jr., Ari Talja ja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 5


Aiheena erinlaisuuden vaikutus meihin, ympärillämme oleviin ihmisiin ja yhteisöihin. Vaikuttaako esimerkiksi vanhempien välinpitämättömyys lapsen yksinäisyyteen, pahoinvointiin ja tulevaisuuteen. Mikä auttaa parantamaan tilannetta? Kuulemme Samaralaisen Aleksandr Zarutskin missiotodistuksen. Aiheita käsitetelevät studiossa Ari Talja, Kenneth Grönroos ja Onni Haapala Jr.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 4


Aiheena lasten, nuorten ja perheiden tilanteesta tänä päivänä. Vaikuttaako vanhempien välinpitämättömyys lapsen yksinäisyyteen, pahoinvointiin ja tulevaisuuteen. Mikä auttaisi parantamaan tilannetta? Kuulemme Julia Astákinan missio todistuksen. Aiheita käsitetelevät studiossa Andreas Wirth, Henrik Kuosmanen ja Onni Haapala Jr.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 3


Ohjelmassa keskustellaan musiikista ja miten se vaikuttaa elämäämme. Kuulemme muusikon Sergei Latysefin missio todistuksen omista kokemuksista. Aiheita käsitetelevät studiossa Andreas Wirth, Henrik Kuosmanen ja Onni Haapala Jr.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 2


Ohjelmassa keskustellaan avioliitosta. Kuulemme Tatjana Lalijajevan missio todistuksen omasta avioliitostaan. Aiheita käsitetelevät studiossa Hannu Haukka, Adreas Wirth, Kenneth Grönroos ja Henrik Kuosmanen.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 1


Ohjelmassa keskustellaan voiko uutta vuotta ennustaa. Kuulemme myös Sergei Bobrvskin todistuksen . Aiheita käsitetelevät studiossa Hannu Haukka, Ari Talja, Adreas Wirth, Onni Haapala Jr.