Radioarkisto

Kuuntele IRR-TV:n Itäraportti Radio Deissä lauantaisin klo 13-13.30.

Uusinnat:
Sunnuntaina klo 15.00-15.30
Tiistaina klo 20.30-21.00
Torstaina klo 21.40-22.10

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 33


Ohjelmassa käsitellään sotaa.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 32


Ohjelmassa Jori Asikainen haastattele mediamission se löytyi pääkordinaattoria Onni Haapala Jr.ja Ari Taljaa hankkeen edistymisestä. Kuulemme kiinostavan keskustelun, erinomaisia vinkkejä kuinka voimme vaikuttaa missio hankkeen onnistumisessa ja tavoittaa Suomalaiset.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 31


Itäraportti ohjelmassa Jori Asikaisen kanssa studiossa toiminnanjohtaja Hannu Haukka ja Andreas Wirth kertovat kesälomien jälkeisen raportin missiohankkeiden edistymisestä Ukranassa ja Suomessa.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 30 (Uusinta jakso 14)


Ohjelmassa Markku Tenhunen haastattelee studiossa Ukrainasta Suomeen sotaa paennutta perhettä ja heidän kokemuksiaan pakomatkalta. Hannu ja Laura Haukka kertovat tilanteesta rintamalla sekä Puolan puolella rajaa. Missiokirjaa painetaan extrapainos Ukrainaksi ja Venäjäksi. (uusinta)

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 29


Ohjelmassa keskustellaan muuttuvan maailman keskellä olevista haasteista, missioissa nyt ja tulevaisuudessa. Kiinnostavasta aiheesta ohjelmassa keskustelevat Ari Talja, Andreas Wirth, Merja Hakala ja Onni Haapala Jr.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 28


Ohjelmassa IRR/TV:n Se löytyi mission rukoustyö kordinaattori Anne kertoon mission rukoustyöstä ja työn haasteista. Pirjo Karttunen kertooo juutalaistyön historiasta ja nykypäivän työstä ja tulevista hankkeista.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 27


Ohjelmassa IRR/TV:n Ari Talja esittelee kuulijoille IRR/TV:n uuden työntekijän, pastori jori Asikaisen. Mediamission se löytyi pääkordinaattori Onni Haapala Jr. Kertoo tarkemmin missio hankkeen edistymisestä. Kuulemme kiinostavan keskustelun ja erinomaisia vinkkejä kuinka yksilötasolla voimme vaikuttaa ja voittaa lähinmäisiämme.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 26


Itäraportti ohjelmassa Markku Tenhusen kanssa studiossa keskustelee Onni Haapala Jr. Missio 2022 hankkeesta ja hankkeen edistymisestä. Kuulemme myös Ari Taljan haastattelevan IRR/TV:ltä eläkkeelle siirtyvää viestintäpäälikköä Markku Tenhusta, merkittävästä kansainvälisestä kristillisenmediatyön urasta.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 25


Ohjelmassa IRR/TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka ja Andrei Motinga keskustelevat Ukrainan raskaasta tilanteesta ja kertovat IRR/TV:n tekemästä työstä Ukrainassa sodan keskellä. Tärkeänä aiheena on myös IRR/TV:n tuleva humanitäärinen työ mm. hengellisten kirjajulkaisujen muodossa.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 24


Ohjelmassa IRR/TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka ja Andrei Motinga keskustelevat Ukrainan raskaasta tilanteesta ja kertovat IRR/TV:n tekemästä työstä Ukrainassa sodan keskellä. Tärkeänä aiheena on myös IRR/TV:n tuleva humanitäärinen työ mm. hengellisten kirjajulkaisujen muodossa.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 23


Ohjelmassa kuulemme uutisia Israel työstä, se löytyi missiosta ja Ukraina tapahtumista. Studiossa Ari Taljan vieraana Pirjo Karttunen, Onni Haapala Jr. ja Hannu Haukka. Kuulemme ohjelmassa myös Juri Babinetsin puhuttelevan haastattelun suoraan Ukrainasta.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 22


Ohjelmassa kuulemme tuoreen puhelinhaastattelun paikanpäältä Ukrainasta Hannu Haukalta ja Juri Babinetsiiltä. Juri Babinetsia haastattelussa kuulemme Ukrainan tämän hetken tilasta mm. seurakunnissa. Hannu Haukka raportoi kirjahankkeesta ja hänen tuoreista kokemuksista sotatilan keskeltä Ukrainasta. Tilannetta Ukranassa käsitellään myös studiossa Markku Tenhusen ja Onni Haapala Jr.n kanssa.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 21


Ohjelma käsittelee Ukrainasta tapahtuvaa evakuointia. Hannu Haukka ja Jori Asikainen keskustelevat kokemuksista keskelta sotatilaa tapahtuvasta evakuoinnista ja käynnissä olevasta vastaanotto toiminnasta Suomessa. Kuulemme myös kuinka eripuolella Suomea on käynnistynyt tukitoimia evakuoiduille ukrainalaisille.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 20


Ohjelmassa keskustellaan muuttuvan maailman keskellä olevista haasteista, missioissa nyt ja tulevaisuudessa. Kiinnostavasta aiheesta ohjelmassa keskustelevat Ari Talja, Andreas Wirth, Merja Hakala ja Onni Haapala Jr.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 19


Ohjelmassa keskustellaan tulevasta Suomen se löytyi missiohankkeesta. Kiinnostavasta aiheesta ohjelmassa keskustelee Ari Talja ja Onni Haapala Jr. Kuulemme myös XEE – Evankeliointi Elämäntapana ry:n johtajaa Toni Linjamaata ja Hyvän sanoma ry:n johtajaa Janne Lahtea puhelimen välityksellä.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 18


Ohjelmassa käsitellään Ukrainasta tapahtuvaa evakuointia. Hannu Haukan, Andrei Motinga ja Jori Asikainen keskustelevat kokemuksista keskelta sotatilaa käynnissä olevasta evakuointi hankkeesta. Kuulemme myös kuinka eripuolella Suomea on käynnistynyt apu ja tukitoimet evakuoiduille ukrainalaisille.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 17


Ohjelmassa raportti Ukrainasta suoritetusta avustus ja evakuointi matkasta, kuulemme Hannu Haukan ja Andrei Motingan kokemuksia keskelta sotatilaa.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 16


Kuulemme päivityksen Ukrainan toiminnanjohtaja Hannu Haukalta avustus- ja evakuointimatkasta. Studiossa hankkeesta keskustelevat Markku Tenhunen ja Jori Asikainen.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 15


Kuulemme koskettavan päivityksen Ukrainasta pääsiäisviikolta toiminnanjohtaja Hannu Haukalta; Onni Haapala Jr. ja Ari Talja kertovat kuinka ajankohtainen tulee Suomen Missio 2022 olemaan. Kuulemme myös kuinka ylösnousseen Kristuksen evankeliumi tuo lohdutusta syvimmänkin kärsimyksen keskelle.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 14


Ohjelmassa Markku Tenhunen haastattelee studiossa Ukrainasta Suomeen sotaa paennutta perhettä ja heidän kokemuksiaan pakomatkalta. Hannu ja Laura Haukka kertovat tilanteesta rintamalla sekä Puolan puolella rajaa. Missiokirjaa painetaan extrapainos Ukrainaksi ja Venäjäksi.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 13


Ohjelman juontaa Markku Tenhunen, taustatoimittajana ja editoijana Laura Haukka ja äänittäjänä Petri Männistö.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 12


Ohjelmassa suora raportti Ukrainasta.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 11


Ohjelmassa Markku Tenhunen haastattelee Hannu Haukkaa puhelimitse Ukrainan tapahtumien johdosta.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 10


Ohjelmassa Markku Tenhunen haastattelee Hannu Haukkaa puhelimitse Ukrainan tapahtumien johdosta.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 9


Ohjelmassa suoraa raporttia Ukrainasta puhelinhaastatteluna. Puhelimessa Ruslan Kuhartshuk, Ukrainan kristillisen journalistiliiton puheenjohtaja sekä Gennadiy Mohnenko, pastori ja suuren Piligrim-lastenkodin johtaja. Hannu Haukka tulkkaa.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 8


Ohjelmassa Markku Tenhusen kanssa studiossa Hannu Haukka ja Andrei Motinga. Venäjä hyökkäsi aamulla Ukrainaan, jonne otetaan suora yhteys. Haastattelussa sotilaspastori Albert Homjak sekä pastori Juri Babinets.

ITÄRAPORTTI 2022 jakso 7


Todistuksia Ukrainasta.