Meillä on hyviä uutisia sinulle!

Kuvittele, mitä tapahtuu tällä viikolla…

> TUHANNET IHMISET OTTAVAT yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisen median kautta sielunhoitokeskuksiimme palautteena IRR-TV:n päivittäisiin satelliittiTV-lähetyksiin Lähi-Idässä.

> TUHANNET IHMISET, ERITYISESTI muslimit pyytävät esirukousta ja monet haluavat löytää elävän uskon Jeesukseen.

Tässä kahden entisen muslimin kertomus siitä, miten Jeesus tuli heidän elämäänsä.

Kuvituskuva

”Jotenkin vain tiesin, ettei Allah ole todellinen Jumala”

Abd El-Fateh on muslimimies Jemenistä, joka otti meihin yhteyttä hiljattain. Abd El-Fateh kertoi meille, että hän on lapsuudesta alkaen tiennyt, ettei Allah ole todellinen Jumala ja hän on etsinyt Jumalaa koko elämänsä ajan. Hänellä oli monia kysymyksiä Jeesuksesta ja Islamia koskevasta hämmentävästä tiedosta sekä muista uskonnoista, joita hän oli opiskellut.

Sielunhoitoryhmämme vastasi hänen kysymyksiinsä ja ohjasi hänet meidän verkkosivuillemme, jossa hän voisi lukea Raamattua itselleen. Opittuaan lisää Kristuksesta Jumalan sanasta ja sielunhoitotiimimme kärsivällisyyden ansiosta, Abd El-Fateh rukoili uskoontulorukouksen kanssamme!

Nyt Abd El-Fateh on ylionnellinen siitä, että hän on löytänyt todellisen Jumalan, jonka Sanaa hän voi lukea. Hän kirjoitti: ”Minulla on erikoinen onnellisuuden tunne, joka saa minut nauramaan ja itkemään samaan aikaan! Minulla on rauha sydämessäni, jota minulla ei ollut koskaan aiemmin! Kaipaan jatkaa Jumalan Sanan lukemista!”

Abd El-Fateh otti meihin viimeksi yhteyttä sanoakseen, että hän on lähtenyt Jemenistä ja jättänyt taakseen Islamin ahdistuksen matkustaakseen Ateenaan ja sieltä Tukholmaan, jossa hän toivoo liittyvänsä kristittyjen yhteisöön. Hän pyysi meitä rukoilemaan puolestaan voidakseen jakaa evankeliumin 70-vuotiaan isoisänsä kanssa, joka on eläköitynyt imaami eli Islamin opettaja.

Abd El-Fateh Jemenistä
Kuvituskuva

Imaamista Jeesuksen seuraajaksi

Valmistuttuaan islamilaisten opintojen tiedekunnasta koraaniopintojensa aikana Yasin löysi koraanista listan ristiriitoja, virheitä, järjettömyyksiä ja ongelmia. Kuitenkin hänen ajatuksensa ja huomionsa ohjautuivat selittämättömästä syystä niihin koraanin jakeisiin ja haditheihin, jotka puhuvat profeetta Isasta, Marian pojasta (eli Jeesuksesta).

Yasin alkoi katselemaan IRR-TV:n tuottamia Kingdom Sat -kanavan ohjelmia oppiakseen lisää (Jeesuksesta). Hän soitti sielunhoitotiimillemme kysyen monia kysymyksiä ja haluten tietää Totuuden. Meidän tiimimme kohtasi hänen uteliaisuutensa ja vastasi hänen kysymyksiinsä, jotka johtivat hänet ottamaan Kristuksen vastaan Pelastajanaan.

Aluksi hän eli kaksoiselämää rukoillen moskeijassa aamulla ja täyttäen omat velvollisuutensa imaamina. Tämä vuoksi hänen oli mahdotonta kokea lainkaan rauhaa uuden uskonsa suhteen. Lopulta muuttuneen vakaumuksensa vuoksi hän päätti jättää työnsä sielunhoitotiimimme rohkaisemana ja avustuksella.

Eräs tiimiläisemme ajoi pitkän matkan tavatakseen Yasinia Settatissa, joka on kaupunki Marokossa pääkaupunki Rabatin ja Marrakesin välillä. Hän vietti koko yön erittäin köyhän mutta vieraanvaraisen perheen luona. Vaatimattomista tarjoiluista huolimatta heillä oli pitkät keskustelut kolminaisuudesta, seurakunnasta ja muista opinkappaleista. Tiimimme jäsen johti Yasinin erään hengellisesti vahvan kristityn yhteyteen, joka jatkoi henkilökohtaista yhteydenpitoa häneen.

Yasin Marokosta

Tule mukaan evankeliumin julistamiseen!

> 50 Eurolla tavoitat 3000 muslimia

> 200 Eurolla saavutat jo 12 000 muslimia

Voit antaa lahjasi viitteellä 8853 tästä linkistä. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja tuestasi!

Hannu Haukka ja IRR-TV:n lähetystiimi