Palkinnot

Lähetystyön ainoat todella merkitsevät palkinnot ovat työn hedelmät – muuttuneet ihmiskohtalot ja elämät. Kuitenkin myös yhteiskunnalliset tahot ovat huomanneet IRR-TV:n kansainvälisen mediatyön merkityksen.

International Ministry Award 2005, Yhdysvallat

IRR-TV sai vuonna 2005 NRB:n eli National Religious Broadcasters -järjestön kansainvälisen International Ministry Award for 2005 -palkinnon. NRB myöntää sen vuosittain kansainvälisessä mediassa menestyneelle kristilliselle ohjelmalle tai toimijalle.

Toiminnanjohtaja Hannu Haukka ja hänen puolisonsa, ohjelmapäällikkö Laura Haukka vastaanottivat palkinnon NRB:n suurtapahtumassa Kalifornian Anaheimissa ystävänpäivänä 2005. Samassa mediatapahtumassa palkittiin Hollywood-tähti Mel Gibson ”The Passion of the Christ” -elokuvasta.

TELEGRAND 2005, Venäjä

Vuonna 2006 IRR-TV sai Venäjällä merkittävän TELEGRAND 2005 -viestintäpalkinnon historian ensimmäisenä länsimaisena järjestönä. Palkinnon myönsi Venäjän kansallinen televisio- ja radiotutkimuskeskus. Palkinto luovutettiin IRR-TV:lle 16.5.2006 Moskovassa.

Palkinnon antamisen perusteina olivat IRR-TV:n osallistuminen ylikansalliseen yhteiskunnallisen viestinnän kehittämiseen ja se, että järjestö puolustaa TV-ohjelmilla terveellisiä, kristillisiä arvoja Venäjän yhteiskunnallisessa elämässä.

– Palkinto oli meille täysin odottamaton asia. Teemme työtä emmekä ehdi paljon miettiä, mitä mieltä ympärillä olevat tahot ovat työstämme. Palkinto ei voi korvata sitä iloa, joka tulee työn hedelmistä. Jokainen palaute, joka kertoo muuttuneesta elämästä ja pelastuneesta sielusta, on se kantava voima, joka tekee työstä tekemisen arvoisen, IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *