Siperiassa on suuri tarve evankelioivalle kirjallisuudelle

IRR-TV on painanut vuosien aikana runsaasti kirjallisuutta Venäjälle evankelisten seurakuntien käyttöön. Kirjallisuutta halutaan jälleen lisää. Tarve on suuri, sillä vielä on paljon venäläisiä, jotka eivät ole kuulleet evankeliumia.

IRR-TV on painattanut Venäjälle viimeisten neljän vuoden aikana hengellistä kirjallisuutta noin seitsemän miljoonaa kappaletta. Tammi-helmikuussa painettiin suuri määrä lisää kirjallisuutta, mutta se ei riitä. Venäjän seurakunnat ovat pyytäneet 200 000 Johanneksen evankeliumia, 300 000 Uutta testamenttia sekä 230 000 evankelioivaa Mahdollisuus Muutokseen -missiokirjaa.

– Saimme tiedon, että eräs alue Siperiassa ei ole saanut viimeisten painosten osuudesta yhtään mitään. He pyysivät varta vasten, että voisimme painattaa kirjallisuutta kyseistä Keski-Siperian aluetta varten, kertoo IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka.

Neuvosto Siperia -kirjapainosta on lähtenyt rekkalasteittain hengellistä kirjallisuutta ympäri Venäjää.

Uusi tilaus vaatii lisää varoja

Vaikka kirjojen painaminen Neuvosto Siperia -kirjapainossa on edullista, kertyy kirjoille silti hintaa. Uusin tilaus tulee maksamaan noin 60 000 euroa. Tähän tarvitaan uskovien apua.

Haukka sanoo, että IRR-TV on lähetysjärjestönä välittäjä, joka kertoo uskoville kautta Suomen maan, jos jossakin on jokin tarve. Mutta se, reagoiko Jumalan seurakunta Suomen rajojen ulkopuolella tarpeisiin, on uskovista kiinni.

– Toivomme, että voisimme olla laajassa yhteistyössä, laajalla rintamalla uskovien kanssa, että saisimme tämän tarpeen täytettyä.

Katja löysi uskon Uuden testamentin kautta

IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka ja Venäjän työn edustaja Juri Ananiev tarkistavat missiokirjojen laatua.

Venäjällä on tullut tuhansia ihmisiä uskoon seurakuntien evankelioimistyön seurauksena. Bogorodskissa, Nižni Novgorodin alueella toimivasta Elävä Jumala -seurakunnasta kerrottiin viime syksynä Katjasta, joka sai raskaana ollessaan tiedon positiivisesta HIV-testistä ja menetti täysin elämänhalunsa. Pian Katjan ovelle koputettiin ja hän sai itselleen Uuden testamentin. Myöhemmin hän rukoili itsekseen syntisen rukouksen ja tunsi Jumalan rauhan täyttävän sydämensä. Seuraavalla viikolla Katja kutsuttiin toiselle klinikalle, ja nyt HIV-testi oli negatiivinen. Saman tien itsemurha-ajatukset katosivat.

Tällaisia ihmeitä saa aikaan vain Jumalan Sana.

Auta meitä viemään Jumalan Sanaa naapurikansallemme. Pienelläkin lahjoituksella voi tehdä paljon. Yksi missiokirja maksaa noin 20 senttiä, Uusi testamentti reilut 80 senttiä ja Johanneksen evankeliumi 20 senttiä. Voit osallistua keräykseen lahjoitussivumme kautta. Kiitos lahjastasi!