Seurakunnat tarvitsevat uusia työkaluja nykyajan ihmisten tavoittamiseksi.

IRR-TV järjestää keväällä 2018 Helsingissä Seurakunta somessa -seminaarin, jossa luennoivat sosiaalisen median huippuosaajat Yhdysvalloista.

Suomessa valtamedia on kääntymässä kristillisyyttä vastaan. Uskonnonvapauden rajoittamisesta on keskusteltu, ja asiantuntijoiden arvioiden mukaan konservatiiviset arvot ovat katoamassa Suomesta muutamassa vuodessa. Siksi seurakunnan on valjastettava sosiaalisen median tarjoamia työvälineitä, kuten Facebook, Google ja YouTube, tavoittamaan ihmisiä enemmän ja tehokkaammin.

Tukea seurakuntien tehtävään

IRR-TV on suunnittelemassa Helsinkiin keväälle 2018 Seurakunta somessa -seminaaria kristillisten seurakuntien ja järjestöjen mission tukemiseksi. Kaksipäiväiseen seminaariin tulee valmentajiksi sosiaalisen median huippuosaajia Yhdysvalloista. He tuovat korkean osaamisensa ruohonjuuritasolle kristikunnan käyttöön ymmärrettävästi ja innostavasti. Luvassa on tiukan teorian lisäksi inspiroivia käytännön esimerkkejä niin Suomesta kuin ulkomailta.

Seminaari antaa eväitä sosiaalisen median käyttäjille seurakuntien ja järjestöjen johtajista tiedottajiin ja maallikkoihin.

Ilmoittaudu ennakkoon ja säästä!

Seminaarin sisältöön voi vaikuttaa etukäteen kertomalla ilmoittautumisen yhteydessä omista koulutustarpeista some-maailmassa. Alustavan ilmoittautumisen tehneille tarjotaan edullisempaa ennakkohintaa. Lomake ja lisätietoa seminaarista löytyy osoitteesta www.seurakuntasomessa.fi.