Testamenttisi palvelee lähetystyötä

IRR-TV sitoutuu hoitamaan testamentilla osoitetut varat testamentti muistiossa kirjatuin toivein ja ehdoin. Olemme toteuttaneet jo 108 suurkaupunkimissiota miljoonakaupungeissa. Lisäksi käytössämme on 16 satelliittia, joiden kautta sanoma välitetään Lähi-Idän miljoonille katsojille useilla kielillä.

IRR-TV neuvoo veloituksetta ja antaa ideoita kun olet tekemässä jälkisäädöstä. Olemme ilolla havainneet, että testamenttien määrä ollut IRR-TV:llä kasvussa. Monet haluavat tehdä testamentin kristilliselle medialähetystyölle.

Testamentissa tulee olla kirjoitettuna henkilön oma tahto. Testamentti ei ole lupaus, sitä voidaan muuttaa tai peruuttaa koska tahansa. IRR-TV:n edustaja voi tarvittaessa tulla myös tapaamaan testamentin tekijää, paikka voi olla henkilön koti tai muu paikka, kuten pankin lakimiespalvelu tai lakitoimisto. Tapaamisessa voidaan tehdä muistio, jota voidaan päivittää tarpeen vaatiessa. Muistiolla tarkoitetaan testamentin tekijän omaa tahtoa testamentin tekijän poismenon jälkeen.

IRR-TV saa kuolintiedon joko omaisilta, viranomaisilta tai omasta järjestelmästämme, joka päivittyy väestötietojärjestelmän mukaan. Saatuamme tiedon poismenosta ryhdymme hoitamaan asiaa muistiossa annettujen ohjeiden mukaisesti.

Hautajaisten jälkeen on vuorossa perunkirjoituksen tekeminen, kuolinpesän hoitaminen ja myös mahdollisesti asunnon tyhjentäminen, mikäli vainajalla ei ole omaisia. Testamentin saajana IRR-TV haluaa palvella testamenttiasioissa arvostamalla testamentin tekijää ja hänen vapaata tahtoaan.

Testamenttiasioissa sinua palvelee

IRR-TV:n toiminnanjohtaja
Hannu Haukka
puh. 0500 481 520
testamentit@irrtv.fi