Venäjän kirjallisuushanke jatkuu

Venäjän evankelisilta seurakunnilta on tullut jälleen pyyntö painattaa hengellistä kirjallisuutta seurakuntien evankelioimiskäyttöön.

IRR-TV on painattnut Venäjän seurakuntien käyttöön missiokirjoja, Raamattuja, Uusia testamentteja ja Johanneksen evankeliumeja. Keräykset ovat saaneet jatkoa. IRR-TV:ltä on pyydetty jälleen miljoona missiokirjaa seurakunnan käyttöön, miljoona Johanneksen evankeliumia sekä satoja tuhansia Uusia testamentteja ja Raamattuja.

– Meillä on tällaisia jättitilauksia, joihin tarvitsemme Venäjäntyön ystävien tukea jälleen kerran. Merkit ovat sellaiset, että asialla on kiire. Keräämme varoja kyseisten kirjojen painattamiseksi, IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka kertoo.

Siperian jakuuteille missiokirjoja

Lisäksi IRR-TV on saanut muita tärkeitä kirjatilauksia. Painossa on nyt 10 000 jakuutinkielistä missiokirjaa jakuuttien eli Siperian eskimoiden evankelioimiseen. Kyseinen painos maksaa 6 000 euroa. Pohjoisten jakuuttialueiden evankelistat toivovat yhteensä 20 000 missiokirjaa. Venäjällä jakuutteja on noin 500 000. Kansa lukeutuu edelleen saavuttamattomien kansojen joukkoon.

IRR-TV:ltä on tilattu lisäksi 50 000 missiokirjan erityispainos Venäjän vankiloihin sekä kymmeniä tuhansia Jeesuksesta kertovia lasten kuvakirjoja.

 

Olet lämpimästi tervetullut yhteisiin talkoisiin mukaan. Voit osallistua naapurikansamme evankeliointiin tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *