Mikä on IRR-TV?

IRR-TV on vuonna 1986 perustettu medialähetystyöhön erikoistunut yleiskristillinen lähetysjärjestö. IRR-TV ry:n päämissioalue on Venäjä. Medialähetystyömme jakautuu kolmeen eri osa-alueeseen.

Suurkaupunkimissiot

IRR-TV tunnetaan kristillisten kirkkojen ja seurakuntien kanssa toteutettavista suurkaupunkimissioista, joita järjestö on toteuttanut yhdessä niiden kanssa vuodesta 2003 lähtien 108 kaupungissa.

108 kaupunkia. IRR-TV käyttää mediaa laajasti evankeliumin välittämiseksi suurkaupungeissa tapahtuvissa missioissa. Muutoskertomukset näkyvät ja kuuluvat parhaaseen katselu- ja kuunteluaikaan televisio-ohjelmissa ja radio-ohjelmissa, jättikokoisissa ulkomainostauluissa, sosiaalisessa mediassa ja painotuotteissa. Mediamission julkisen osion kesto on keskimäärin 30 päivää.

TV-ohjelmat

IRR-TV tuottaa lähes 1000 TV -ohjelmaa vuosittain ja lähettää nämä 16 satelliittikanavan kautta eri puolille maailmaa. Ohjelmat näkyvät mm. Pohjois-Afrikassa, Lähi-Idässä sekä Keski- ja Etelä-Aasiassa.

Kirjallisuustyö

IRR-TV on painattanut yhteensä yli 8 miljoonaa kirjaa sisältäen Johanneksen evankeliumia, Uusia testamenttia, Raamattua ja evankelioivaa missiokirjaa 30 kielellä 4 mantereella. IRR-TV:n toiminnanjohtajana toimii Hannu Haukka.

IRR-TV:n säännöt