Radio-ohjelmat

Itäraportti 2023


ITÄRAPORTTI jakso 7

ITÄRAPORTTI jakso 7

Ohjelmassa saamme raportin IRR-TV:n hankkeista, studiossa Jori Asikaisen kanssa keskustelemassa Hannu Haukka, Andreas Wirth ja Markku Tenhunen. Aiheina IRR-TV:n Ukrainan humanitäärinen työ, Suurteho radiolähetykset Venäjälle, Skandinaviaan, Pohjois- Ukrainaan ja osaan länsi-Eurooppaa. Valmisteilla oleva, Turun valokuvanäyttely Ukrainan sodasta on myös keskustelun aiheena.

ITÄRAPORTTI jakso 1

ITÄRAPORTTI jakso 1

Itäraportin vuoden 2024 avausjaksossa puhutaan loppiaisen eli epifanian useasta merkityksestä, joita ovat mm. lähetystyö, tietäjien saapuminen, Jeesuksen syntymä, Jeesuksen kaste ja Kaanaan häät.
Tänäkin vuonna medialähetysjärjestö IRR-TV saa toteuttaa lähetyskäskyä eri puolilla maailmaa. Missioita ja hankkeita on käynnissä esim. Ukrainassa, Israelissa, Senegalissa ja Mongoliassa. Missiopyyntöjä on tullut myös Armeniasta ja Libanonista. Kuuntele mitä uutta myös kotimaan mediatyössä tapahtuu.

ITÄRAPORTTI jakso 52

ITÄRAPORTTI jakso 52

Aiheena IRR-TV:n toiminta vuonna 2023. Kuulemme missiosta ja humanitaarisesta työstä Ukrainassa mm. Keravan kaupungin kanssa. Arabityön kehityksestä, kristillisten ohjelmien määrän kasvusta, maailmalta saatavan kiitollisen katsoja palautteen määrän noususta. Mongolian mission suuri menestys. Lisäksi kuulemme IRR-TV:n televisiokanavan toiminnasta kanavapaikalla 16. Radio-ohjelmassa on vahvasti esillä suuri kiitollisuus kaikille yhtistyö kumppaneille, työn tukijoille ja Jumalalle.

Kuuntele IRR-TV:n Itäraportti Radio Deissä lauantaisin klo 13-13.30.

Uusinnat:
Sunnuntaina klo 15.00-15.30
Tiistaina klo 20.30-21.00
Torstaina klo 21.40-22.10