Israel- ja juutalaistyö

Maailmassa asuu noin 13,5 miljoonaa juutalaista, joista Israelissa 5,8 miljoonaa. Viimeisten 15 vuoden aikana venäjästä on tullut kolmanneksi puhutuin kieli maassa. Yli miljoona juutalaista on muuttanut entisen Neuvostoliiton alueelta Israeliin.

Entisen Neuvostoliiton alueella asuu edelleen noin 400 000 juutalaista. Joidenkin tilastojen mukaan heitä saattaa olla yli miljoona riippuen siitä, kuka lasketaan juutalaiseksi.

IRR-TV:n juutalaisosaston haasteena on levittää hyvää sanomaa Messiaasta Israeliin ja Venäjän juutalaisille mahdollisimman monin eri keinoin. Tähän tarkoitukseen käytämme joukkotiedotusvälineitä, kirjallisuus- ja dvd-levitystä ja konserttitapahtumia. Pyrimme myös tavoittamaan ihmisiä henkilökohtaisesti.

Lue uusin Juutalaistyön viesti pdf-muodossa


Pirkko Taimitarha on tamperelaissyntyinen kuvataiteilija, joka on asunut vuosia mm. Englannissa. Lontoossa hänen opettajanaan oli tunnettu taitelija David Smith. Pirkko Taimitarhalla on ollut elämänsä aikana toistakymmentä näyttelyä sekä Suomessa että Englannissa. Taulut myydään IRR-TV:n Israel-työn hyväksi. Niiden koko on 95 x 65 cm tai 60 x 60 cm.

Taulujen lähtöhinnat ovat:
Iso taulu 300 eur (95×65 cm) +rahti
Pienempi taulu 250 eur (60×60 cm) +rahti

Osta taulu!

Mene galleriaan tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *