250 000 kirjaa matkalla Venäjän seurakuntiin (15.10.2021)

Venäjän sisäpoliittinen tilanne jatkuu vaikeana ja tulevaisuutta on mahdoton ennustaa. Siksi olemme tehneet työtä sen eteen, että voisimme toimittaa mahdollisimman paljon apua kirjallisuuden muodossa Venäjän seurakunnille.

Halusimme vastata tähän seurakuntien puolelta tulleeseen kasvaneeseen kysyntään  mittavalla, 250 000 kirjan painoserällä, joka pitää sisällään venäjänkielisiä Uusia testamentteja ja missiokirjoja. Nämä kirjat ovat 19.10. alkaen matkalla Siperian kirjapainosta Venäjän seurakuntiin.

Kysyntä jatkuu suurena. Seurakunnat jatkavat edelleen tavoitteensa toteuttamista Venäjän kaupunkien, kylien ja kuntien evankelioimiseksi vastustuksesta huolimatta. Tämän tavoitteen saavuttaminen ei ole mahdollista ilman Jumalaa ja IRR-TV:n työn ystäviä. Suuri ja sydämellinen kiitos jo tähän mennessä antamastanne tuesta kuluneen vuoden aikana.

Runsasta Jumalan siunausta ja hyvyyttä elämäänne toivottavat

Hannu Haukka ja IRR-TV:n lähetystiimi

P.S. Lämmin kiitos esirukouksistasi lähetystyömme puolesta! Voit mahdollisuuksiesi mukaan tukea IRR-TV:n tekemää Venäjän työtä viitteellä 2422 tästä linkistä. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja mahdollisesta tuestasi!

2 thoughts on “250 000 kirjaa matkalla Venäjän seurakuntiin (15.10.2021)

  1. Kiitos rohkaisevasta uutisesta. On ilo nähdä, miten painatustyö etenee ja moni saa kuulla evankeliumia painetun sanan muodossa.
    Iloitsen myös, että saan omalta pieneltä osaltani olla mukana tässä työssä.
    Siunaavin terveisin

    1. Lämmin kiitos hienosta palautteestasi ja tuestasi Venäjän kirjalisuustyöhön! Arvostamme suuresti kaltaisiasi uskollisia työmme ystäviä, jotka haluavat olla edistämässä Jumalan Sanan leviämistä suuressa naapurimaassamme Venäjällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *