300 000 Uutta testamenttia Venäjän seurakunnille

Tänään 24.02.22 Venäjä käynnisti sotatoimet Ukrainaa vastaan. Eurooppa pelkää suursodan puhkeamista. Jumala on kuitenkin kaiken yläpuolella ja Hänen työnsä sielujen voittamiseksi jatkuu olosuhteista huolimatta.

Seurakuntien johtajat ovat kehottaneet jäseniään osoittamaan sieluhoitoa kaikille sitä tarvitseville erityisesti uskosta osattomalle väestölle. Lähetysjärjestönä me tuemme kristittyjä veljiämme ja sisariamme niin Ukrainassa kuin myös Venäjälläkin ja jaamme runsaasti evankeliumin pelastussanomaa niille, jotka eivät vielä Jeesusta tunne.

Viime viikolla tilasimme 300 000 Uutta testamenttia Venäjän seurakuntien käyttöön. Mahdollisuus tuleville raamattutilauksille voi sulkeutua länsimaiden pakotteiden astuessa voimaan. Yhden Uuden testamentin hinta on 1 €.

Seurakunnat jakavat Uudet testamentit liikkuessaan ihmisten luona laajoilla Keski-Venäjän ja Venäjän Kauko-Idän alueilla. Ainoastaan Jumalan Sana voi muuttaa ihmissydämen. Evankeliumi on ainoa tekijä, joka voittaa katkeruuden ja vihan ja voi antaa ihmiselle kyvyn anteeksiantoon ja sovintoon. Tästä johtuen haluamme edelleen panostaa Raamattutyöhön ja missiokirjojen painamiseen ”työkaluiksi” venäläisille seurakunnille.

Nyt jos koskaan me suomalaisina kristittyinä voimme yhdistyä rukousrintamaan ja esirukoilla Ukrainan rauhan puolesta. Raamattu sanoo: ”Usko ilman tekoja on kuollut.” Esirukous on suuri näkymätön voima, mutta myös Jumalan Sanan levittäminen on sitä. Kiitos, että olet mukana tässä suuressa haasteessa välittää rauhan sanomaa mahdollisimman tehokkaasti.

Runsas Jumalan siunaus levätköön elämäsi yllä.

Hannu Haukka ja IRR-TV:n lähetystiimi

P.S.  Voit osallistua Venäjän Raamattutyöhön viitteellä 2422 tästä linkistä

13 thoughts on “300 000 Uutta testamenttia Venäjän seurakunnille

 1. Kiitos uutisista ja rukousta tarvutaan ja myös rukoillaan.Suurta Jumalan siunausta ja varjelusta pelastusta ja johdatusta👼

 2. Kiitos Jumalalle teidän työstänne Evankeliumin viejinä lähes kaikille kansoille. Kyllä Ukrainan mission ajoitus on Jumalan ohjaama. Kiitos teille.

 3. Siunaan teitä ja tekemäänne työtä Jeesuksen nimessä! Teette arvokasta työtä! Olen rukoillut jo pitkään teidän ( Irr- tv: n) puolesta ja nyt tietenkin Ukrainan ja siellä asuvan kansan ja erityisesti juutalaisten puolesta. Herra suojelkoon omansa ihmeellisesti. Olkaa siunatut: Jevarechehhaa Adonai vejismerecha!

 4. Täällä rukkoillaan ja paastotaan Ukrainan puolesta, Jeesus antaa voimia jokaiselle omalleen.

 5. Jumalan varjelukset ja siunausta työhönne 🙏🏻🙏🏻😇❤️❤️❤️

 6. Kiitos rohkaisun sanoista. Nyt koko Suomen siionin tulee olla yhteisessä rukous rintamassa Ukrainan puolesta ja myös Venäjän evankelioimiseksi. Haluan olla rukouksin ja myös taloudellisesti, siten kuin pystyn, tukemassa arvokasta työtänne. Jumalan suurta siunausta Sinulle ja koko tiimillesi sekä tärkeälle työllenne.

 7. Olipa hirveän ahdistava päivä, kun näki risteilyohjuksien tekemässä tuhoja. Tunnen Monia ukrainalaisia uskovia.

 8. Kiitos näistä tiedoista!
  Olen mukana rukoillen ja mahdollisuuksien mukaan myös taloudellisesti.

 9. Totuuden valo nimisessä seurakunnassa Krasnokamskissa Venäjällä pidettiin 18.2.2022 ihana ylistyksen ja palvonnan ilta. SokolovBrothers niminen musiikkiryhmä piti sen. Siihen kuuluu kaksi ihanaa veljestä, jotka palvovat niin ihanasti Herraa. Toivottavasti tiedätte heistä. Heillä on aivan ihanaa ylistys- ja palvontamusiikkia. Tässä on linkki:
  https://www.youtube.com/watch?v=NU09D9sUMy8

 10. Kiitos tärkeästä työstä jota teette ukrainalaisten hyväksi.
  Siunausta ja varjelusta 🌺

 11. Hei! Olisiko teidän mahdollista järjestää niin että lahjoittaa voisi vaan viestin kautta puhelimitse, esim.20€? Ilman että tarvitsee mennä verkkopankin kautta. Esim.Kirkon Ulkomaan apu lähettää viestin kun on akuutti tarve ja siihen vastaamalla voi auttaa. Se on kätevä tapa. Koska esim.itse en käytä verkkopankkia puhelimen kautta.

  1. Hei Anne, Kiitos arvookkaasta palautteestasi. Olemme selvittäneet tekstiviestilahjoittamisen mahdollisuutta eri operaattoreiden kautta. Jokaisesta lahjoituksesta menisi 20-25 %:ia puhelinoperaattorin kuluihin, joten päädyimme siksi olla ottamatta näitä palveluita käyttöön, jotta saisimme mahdollisimman suuren osuuden lahjoituksesta kohteeseen. Voit antaa lahjasi suoraan soittamalla näihin lahjapuhelinnumeroihin ja kuuntelemalla viestin.
   0600-11717 25,36 euroa ja paikallisverkkomaksu
   0700-79044 15,19 euroa ja paikallisverkkomaksu
   0700-0-4455 10,26 euroa ja paikallisverkkomaksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *