Kuvituskuva

IRR-TV tuottaa vuosittain noin 1000 uutta evankelioivaa TV-ohjelmaa arabian, sudaninarabian, farsin, somalin, amharan ja turkin kielillä. Ohjelmat saavuttavat yli 100 miljoonaan muslimia ja arabia, joista keskimäärin 400 000 ottaa yhteyttä kuukausittain Lähi-Idässä sijaitseviin seurantatoimistoihimme. Niiden välityksellä halukkaat ohjataan edelleen tuhansien kristittyjen muodostamiin verkostoihin, jotka asuvat eri puolilla islamilaista maailmaa. Liitteenä kahden entisen muslimin kertomus siitä, kuinka tosi Jumala kutsui heidät yhteyteensä.

Abd El-Fateh Jemenistä – Jotenkin vain tiesin, ettei Allah ole tosi Jumala

Abd El-Fateh on jemeniläinen muslimimies, joka otti yhteyttä meihin hiljattain.  Abd El-Fateh kertoi meille, että hän on tiennyt pikkupojasta lähtien, ettei Allah ole tosi  Jumala, ja hän on etsinyt Jumalaa koko elämänsä ajan. Hänellä oli monia kysymyksiä Jeesuksesta ja Islamiin sekä muihin uskontoihin liittyvästä ristiriitaisesta tiedosta, jota hän oli opiskellut. Seurantatoimistomme tiimi vastasi hänen kysymyksiinsä ja ohjasi hänet verkkosivuillemme, jossa hän pystyi lukemaan Raamattua itsekseen. Abd El-Fateh rukoili uskon rukouksen kanssamme opittuaan lisää Kristuksesta Jumalan Sanan opiskelun sekä seurantatoimistomme kärsivällisyyden myötä!

Nyt Abd El-Fateh on ylionnellinen siitä, että hän on löytänyt tosi Jumalan ja hän voi lukea Hänen Sanaansa. Hän kirjoitti: ”Minulle on erikoinen onnellisuuden tunne, joka saa minut nauramaan ja itkemään samaan aikaan! Minulla on sellainen rauha sydämessäni, jota minulla ei ollut koskaan ennen! Kaipaan jatkaa Jumalan Sanan lukemista!”

Abd El-Fateh otti meihin viimeksi yhteyttä kertoakseen, ett hän jätti Jemenin ja Islamin painostuksen taakseen matkustaakseen Ateenaan ja sieltä Tukholmaan, jossa hän toivoo voivansa liittyä kristittyjen yhteisöön. Hän pyysi meitä rukoilemaan hänen puolestaan, kun hän yrittää jakaa evankeliumin 70-vuotiaan isoisoisänsä kanssa, joka on eläköitynyt imaami.

Kuvituskuva

Aisha Mauritaniasta – Eräs MIES nosti minut ylös ja pelasti henkeni

Aisha on nuori nainen Mauritaniasta, joka keskusteli hiljattain seurantatyön keskuksemme kanssa WhatsAppissa. Hän ilmaisi ilonsa siitä, että hän kykeni lopulta olemaan yhteydessä Kristuksen seuraajien kanssa, koska hän ei tunne ketään kristittyä tässä länsiafrikkalaisessa ”saavuttamattomassa” muslimimaassa.

Kysyimme Aishalta, voisimmeko soittaa hänelle puhelimen välityksellä päästäksemme merkityksellisempään keskusteluyhteyteen hänen kanssaan. Hän otti tämän tarjouksen innolla vastaan ja oli hyvin innoissaan kertoessaan omaa elämäntarinaansa:

”Kun olin 12-vuotias, olin kadulla, kun valtaisa väkijoukko alkoi liikkua niin nopeasti, että he tallasivat päälleni enkä päässyt mihinkään pakoon. Yhtäkkiä eräs mies, joka näytti hyvin erinäköiseltä kaikkiin muihin kansamme ihmisiin verrattuna veti minut pois väkijoukosta ja kertoi minulle, että minulla tulisi olemaan erityinen tulevaisuus. Hän lupasi, että Hän tulisi ’pelastamaan’ minut. Pidin tämän tapauksen salassa, mutta aloin etsimään innokkaasti tosi Jumalaa. Halusin tuntea, kuka tuo Mies oli, joka väitti pelastavansa minut!”

Aishan matkajohti hänet lopulta Jeesuksen luokse ja hän tajusi, että Hän oli se mies, joka oli pelastanut hänet lapsuudessa. Hän kertoi meille, että jos kuka tahansa saa tietää hänen uskostaan Kristukseen, hänet tapetaan. Aisha kaipaa olla yhteydessä ja tavata Kristuksen seuraajia omassa maassaan. Aisha katsoo meidän TV-ohjelmiamme ja jatkaa yhteydenpitoa tiimimme kanssa.

Hani Henein ja Ari Talja

P.S. Lämmin kiitos esirukoukistasi ja tuestasi näiden muslimien tavoittavamiseksi evankeliumin sanomalla! Tarvitsemme edelleen esirukouksiasi ja tukeasi, jotta voimme jatkossakin lähettää evankelioivia TV-ohjelmia sadoille miljoonille muslimeille. Voit tukea ohjelmien tuotantoa ja lähettämistä viitteellä 8853 tästä linkistä.