Islamilaisissa maissa katsojamäärät ovat kaksinkertaistuneet Pandemiavuonna.
Osastomme toimittaa televisio-ohjelmia 16 satelliittikanavalle. Näiden ”jalanjälki” käsittää alueen, joka ulottuu Pohjois-Afrikasta, Marokoon, Egyptiin, Jordaniaan, Syyriaan, Persianlahden maihin, Irakiin, Iraniin sekä Afganistaniin ja aina Pakistanin rajalle saakka.

Ohjelmat toimitetaan arabian, persian, tadžikin, somalin, sudanin ja amharan kielillä. Ohjelmat palvelevat lukemattomia ihmisiä maissa, joissa jumalanpalveluksissa käyminen on mahdotonta, jopa hengenvaarallista.

Islamilainen maailma on satelliitti televisiolähetysten käytön suurkulutusaluetta. Ohjelmapalautetta saadaan yli 200 000 kuukaudessa. Palautteita saadaan sähköpostin, verkkosivustojen, puhelimen, YouTube-kanavien, sosiaalisen median ja henkilökohtaisten tapaamisten kautta. Viime vuosina olemme panostaneet valtavasti löytääksemme ratkaisun turvallisen yhteydenpidon suhteen.

Yli 70 % maailman 1,7 miljardista muslimista ei ole koskaan kuullut evankeliumia (nosto kuvan yhteyteen samalla fontilla kuin muu kuvateksti).

Siksi olemme tekemisissä suuren haasteen kanssa. Tämä on ennennäkemätön mahdollisuus ja uskomattoman kustannustehokas tapa tavoittaa huomattava osa muslimeista evankeliumilla. Näemme aivan upeita hedelmiä tässä työssä joka päivä. Kiitämme Jumalaa sinun rakkaudestasi Jeesukseen Kristukseen ja vilpittömästä halustasi tehdä Hänen rakkautensa tunnetuksi islamilaisessa maailmassa.


Khalil Abdelahad on Libanonin Evankelisen Allianssin johtaja 

Libanonista toinen missiokutsu

Kutsumme teidät toteuttamaan uuden mission. Kristuksen evankeliumin julistaminen on voima muutokseen Libanonissa ja koko Lähi-idässä.

Vuoden 2015 missio onnistui, seurakunnat yhdistivät rivinsä. Julistimme Kristuksen evankeliumia yhtenä rintamana.

Missio oli Libanonissa ainutlaatuinen, ja sillä oli valtavan suuri vaikutus median, television ja radion, sanomalehtien, ulkomainostaulujen sekä sosiaalisen median kautta. Lisäksi levitettiin satojatuhansia missiokirjoja, lehtisiä ja julkaisuja.


Bassem on Egyptin toimiston medialähetystiimin johtaja

Pandemia kiihdytti työtä Egyptissä

Haluan välittää kiitoksemme teille tuestanne, joka on valtava apu arabilähetystyöllemme arabikansan pelastamiseksi.

Ohjelmiemme kautta uskoon tulleet ihmiset ohjataan jälkihoitoon, missä kannetaan vastuuta heidän kasvustaan uskossa. Pyrimme ohjaamaan heidät paikalliseen uskovien ryhmään.

Uskomme, että Jumala saattaa arabien keskuudessa aloittamansa työn päätökseen.

Hani Henein ja Hannu Haukka

P.S. Lämmin kiitos esirukoukistasi ja tuestasi näiden muslimien tavoittavamiseksi evankeliumin sanomalla! Tarvitsemme edelleen esirukouksiasi ja tukeasi, jotta voimme jatkossakin lähettää evankelioivia TV-ohjelmia sadoille miljoonille muslimeille. Voit tukea ohjelmien tuotantoa ja lähettämistä viitteellä 8853 tästä linkistä.