Kuvituskuva

Meillä on hyviä uutisia sinulle!
Kuvittele, mitä tapahtuu tällä viikolla…
> TUHANNET IHMISET OTTAVAT yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisen median kautta sielunhoitokeskuksiimme palautteena IRR-TV:n päivittäisiin satelliittiTV-lähetyksiin Lähi-Idässä.

> TUHANNET IHMISET, ERITYISESTI muslimit pyytävät esirukousta ja monet haluavat löytää elävän uskon Jeesukseen.

Tässä kolmen entisen muslimin kertomus siitä, miten Jeesus tuli heidän elämäänsä.

”Elämästäni puuttui jotakin” – Jemen

Abdalla on jemeniläinen mies, joka otti yhteyttä meihin kaksi viikkoa sitten. Hän lähetti viestin WhatsApp:ssa: ”Katson TV-kanavaanne koko ajan. Haluan tutustua Herraan Jeesukseen ja tarvitsen Raamatun. Haluan antaa elämäni Herralle Jeesukselle. Olkaa niin hyvät ja opettakaa minua rukoilemaan Jeesusta!” Abdalla jatkoi viestiään: ”Kun katselen ympäröivää maailmaa, tunnen, että elämästäni puuttuu jotakin. Kun katsoin ohjelmaanne Almagd TV- kanavalta, että puuttuva asia elämässäni oli Jumalan tunteminen. Ihmisten tulee käsittää, kuka Jumala on.”

Kysyimme Abdallalta: ”Mitä tiedät Jeesuksesta?” Hän vastasi: ”Tiedän, että Jeesus uhrasi elämänsä minun puolesta, eikä vain minun vaan koko ihmiskunnan puolesta. Elin kadoksissa ilman elämäntarkoitusta, kunnes katsoin Jeesuksen elämästä kertovan elokuvan Almagd TV -kanavalta. Tuossa hetkessä koin ikään kuin Jumala olisi valinnut johdattaa minut oikealle tielle. Olen todellakin hyvin surullinen niiden ihmisten puolesta, joilla ei ole mitään tarkoitusta elämässään. Haluan kertoa heille Herran tiestä.”

Abdalla laittoi uskonsa Jeesukseen. Jälkeenpäin hän kertoi: ”Kukaan ei tiedä uskostani Jeesukseen. Saattaisin tulla surmatuksi, jos perheeni tietäisi. Olkaa niin hyvät ja rukoilkaa puolestani jatkuvasti.”

Kuvituskuva

”Kuulin ensimmäistä kertaa Jeesuksesta – Tunisia”

Rasha on tunisialainen nuori nainen. Hän aloitti meille lähettämänsä WhatsApp -viestin sanomalla: ”Näin juuri Jeesuksen Kristuksen elämästä ketovan elokuvan teidän TV -kanavallanne. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulen todellisen ja koko kertomuksen hänestä! Voitteko auttaa minua oppimaan lisää tästä mahtavasta persoonasta?” Aloimme lukemaan hänen kanssaan päivittäin Luukkaan evankeliumia, jossa vastasimme niihin kohtiin, joita hän ei ymmärtänyt. Muutamien viikkojen jälkeen Rasha ilmaisi halunsa uskoa Jeesukseen, tehdä parannus ja saada syntinsä anteeksi. Yksi tiimiläisistämme rukoili Rashan kanssa ja selitti hänelle ”Uuden elämän”, joka hänellä on Jeesuksessa Kristuksessa. Jatkamme yhteydenpitoa Rashan kanssa vastaamalla hänen kysymyksiinsä ja lukemalla Raamattua hänen kanssaan. Rukoilethan Rashan puolesta, että hän pysyisi vakaasti Jeesuksessa Kristuksessa.

Kuvituskuva

Jeesus näyssä – Algeria

Joseph on 17 -vuotias algerialaismies, joka otti hiljattain meihin yhteyttä. Joseph kertoi meille, että hän oli hyvin omistautunut muslimi. Kun hänen äitinsä sairastui vakavaan syöpään, hän pyysi Allahia parantamaan hänet. Allah ei kuitenkaan näyttänyt koskaan kuulevan Josephin rukousta ja hänen äitinsä tila meni huonompaan suuntaan. Tuohon aikaan Joseph tapasi erään naisen Facebookin välityksellä, joka kertoi hänelle, että vain Jeesus voi parantaa hänen äitinsä. Turhautuneena ja hämmentyneenä Joseph kutsui Jumalaa koko sydämestään, ”Jos olet todella elossa, haluan oppia tuntemaan sinut!”.

Tuona yönä Jeesus ilmestyi kaikkien profeettojen ympäröimänä Josephille unessa. Tämä on merkittävää muslimeille, koska he pitävät Jeesusta vain yhtenä muista profeetoista. Kuitenkin unessa Jeesus erottui ja hänet kuvattiin keskeisenä henkilönä muiden profeettojen keskellä. Seuraavana yönä Joseph kohtasi Jeesuksen toisessa unessa, jossa Jeesus huudahti: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Minä olen Kristus ja nyt näet minut, poikani.” Joseph heräsi unesta, hänen hämmennyksensä oli poissa ja hänet täytettiin ilolla, josta hän ei tiennyt aiemmin mitään! Sen jälkeen Joseph tutki Internetiä ja löysi kaiken Jeesuksesta. Joseph käy nykyisin seurakunnassa Algeriassa, hänen äitinsä voi paremmin ja me opastamme Josephia uskossa eteenpäin opetuslapseusohjelmamme kautta! Ylistämme Jumalaa siitä, kuinka Hän jatkuvasti tavoittaa ihmisiä unien ja näkyjen kautta.

Jeesus sanoi:Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä. Hän ei joudu tuomittavaksi, vaan hän on siirtynyt kuolemasta elämään.” Joh.5:24

Tule mukaan evankeliumin julistamiseen!

> 50 Eurolla tavoitat 3000 muslimia

> 200 Eurolla saavutat jo 12 000 muslimia

Voit antaa lahjasi viitteellä 8853 tästä linkistä. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja tuestasi!

Hannu Haukka ja IRR-TV:n lähetystiimi