Kesälomat ovat jo takanapäin. Syyskausi on alkanut. Lomien aikana lähetystyömme on jatkunut taukoamatta.

Työmme Lähi-Idässä

Koko kesän ajan evankeliumi on kuulunut ja näkynyt 18 satelliitin kautta miljoonille TV -katsojille Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa. Tästä lisää seuraavassa lehdessämme.

Itä-Ukrainan tilanne

Pandemiasta huolimatta suunnittelemme Itä-Ukrainassa jo valmisteilla olleen mediamission aloittamista. Mission yhteydessä lastenkodin kasvihuone ja kanala ovat hyvin tarpeellisia sotatoimialueella ja ne ovat siunauksen lähteenä monille lapsille ja perheille. Missiovalmistelut alueella jatkuvat.

Otteet kovenevat Venäjällä 

Kuten olemme kertoneet aiemmin, lähes kaikki Venäjän kristilliset järjestöt, joilla on yhteys ulkomaisiin seurakuntiin ja järjestöihin, on leimattu ulkomaalaisiksi agenteiksi tai ei-toivotuiksi järjestöiksi. Toistaiseksi IRR-TV:n kirjallisuustyö on säästynyt tältä kohtalolta.

Omskin seurakunnan pastori pidätettiin kesken kokoustilaisuuden kuulusteluja varten.

Samanaikaisesti kuulemme uutisia vainotoimenpiteistä. Heinäkuun 21. päivänä Omskin kaupungissa Venäjän terrorisminvastaisen osaston erikoisjoukkojen yksikkö keskeytti jumalanpalveluksen. Kuvassa alla erikoisjoukkojen yksikön miehet mustissa vaatteissa sammuttelivat sähkölaitteita 100 hengen Uuden luomuksen seurakunnassa ja pidättivät pastorin.

IRR-TV:n kirjallisuustyöllä, jota tehdään yhteistyössä seurakuntien kanssa, on kiire. Seuraava Uusien testamenttien ja evankeliumien tilaus on vireillä.

Syksyn aikana tarkoituksemme on painattaa lisää uusia testamentteja ja evankeliumeita.

Yhteistyössä seurakuntien kanssa

Uusien seurakuntien perustamistyö on jatkunut erityisesti Siperiassa ja Kauko-idässä. Samanaikaisesti meille saapuu uutisia pandemiaan menehtyneistä pastoreista, työntekijöistä ja seurakuntalaisista, joista useat ovat meille työmme myötä tuttuja.

Kiitos, että tuet tätä Jumalan Sanan painattamistyötä naapurimaamme kansalaisten tavoittamiseksi evankeliumin sanomalla. Piispa Grabovenkon mukaan yli miljoona venäläistä on rukoillut pelastusrukouksen viimeisen seitsemän vuoden aikana. Ilman teitä emme olisi voineet tehdä sitä, mitä olemme tehneet.

Jumalan runsasta siunausta toivottaen,
Hannu ja Laura Haukka ja koko IRR-TV:n lähetystiimi

P.S. Voit tukea IRR-TV:n tekemää Venäjän työtä viitteellä 2422 tästä linkistä