Vuosi 2020 IRR-TV:n medialähetystyössä Afrikassa
Pastori Manuel Netanya Etelä-Sudanin episkopaalisen kirkon Juban hiippakunnasta lähetti missiotervehdyksen Suomen uskoville.

Mahdollisuus muutokseen -missio toteutettiin Etelä-Sudanissa vuonna 2018. Missio tuli oikeaan aikaan, ja me olemme suuresti kiitollisia siitä Jumalalle. Missio oli ainutlaatuinen ja voimakas. Saimme nähdä, kuinka julistettu sanoma sovituksesta, anteeksiantamuksesta, rauhasta, rakkaudesta ja ihmisten välisestä sovusta levisi.

Mission päätyttyä olemme nähneet maassamme julistetun sanan hedelmän anteeksiannosta. Valtakunnallinen radiokanava lähettää vieläkin missioajan muutoskertomuksia. Myös valtakunnallisella TV-kanavalla lähetetään mission muutoskertomuksia uusintana, ja se saa aikaan todella suuren vaikutuksen monien ihmisten elämässä maassamme.

Monet ovat kysyneet, miksei tämän mission annettu jatkua. Kerron heille, että toivottavasti sitä voidaan jatkaa vielä tulevina päivinä. Eräässä viestissä ihmiset ker-tovat, että he haluaisivat mission laajenevan yhä ja jatkuvan kauemmin, ei pelkästään yhden vuoden ajan.

Etelä-Sudanin seurakuntina olemme todella kiitollisia teille, veljet ja sisaret, jotka olette tukeneet missiota. Olemme todella kiitollisia. Suuri KIITOS. Sain kunnian kiittää kaikkien seurakuntiemme puolesta. Jumala runsaasti siunatkoon teitä!

Pastori Manuel Netanya

IRR-TV:n Afrikan-työn puolesta

Siunaavin terveisin,

Hannu Haukka
IRR-TV:n toiminnanjohtaja

P.S. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja tuestasi IRR-TV:n kaupunkimissioihin! Voit tukea valmisteilla olevia ulkomaan kaupunkimissioita viitteellä 1119 tästä linkistä.