Evankeliumin ja uunien lämpöä Ukrainan kylmyyteen

IRR-TV on toimittanut laadukkaan, 160 -sivuisen missiokirjan, joka tuo lohtua ja toivoa elämän rajuimpienkin myrskyjen keskelle. Olemme tilanneet 40 000 uusintapainoksen Kiovaan. Tarve on tuntuvasti suurempi.  Suomessa on painettu erillinen 20 000 kappaleen erä Ukrainan pakolaisille. Voit tilata kirjaa tästä linkistä.

Tänä talvena myös tuhannet äidit ja lapset ovat vaarassa paleltua, elleivät he saa apua. Me voimme auttaa lahjoittamalla heidän kotiinsa lämmitysuunin.

Venäjä on pommittanut Ukrainan sähköverkkoja ja lämmitysinfrastruktuuria. Yli 800 000 perhettä, äitiä ja lasta on vaarassa jäätyä kuoliaaksi, ellei apu saavu heille ajoissa. Olethan mukana auttamassa mahdollisuuksiesi mukaan. Voit auttaa kustantamalla lämmitysuunin keittotasolla yhdelle ukrainalaiselle perheelle.

Yhden uunin toimittaminen maksaa á 100 eur (Aikaisemmin uunit tehtiin vapaaehtoisvoimin hintaan á 50 eur, mutta koska nyt uunien tilauksia on tullut sadoittain, uunien tilaukset on osoitettu toiselle tuottajalle. Siksi hinta on korkeampi). Tämä hinta sisältää raaka-aineet, työn ja uunin toimituksen kotiin saakka. IRR-TV on toimittanut jo 300 perheelle puulämmitteisen uunin lämmitystä ja ruoanlaittoa varten. Tarve paikan päällä on kuitenkin tuhansille uuneille.

Tänä jouluna voit antaa joululahjaksi yhden puulämmitteisen uunin yhdelle perheelle Ukrainassa. Uuni saattaa olla tärkein lahja, jonka voit antaa yhdelle lapsiperheelle tänä jouluna.

Ennakkoon on arvioitu, että sadattuhannet perheet joutuvat  kärsimään tänä talvena. Isät ja pojat taistelevat rintamalla vaimojensa, lastensa ja isänmaansa puolesta. Me voimme auttaa pitämään heidän perheidensä jäsenet lämpiminä ja hengissä, tarjoamalla heille mahdollisuuden myös valmistaa ruokaa uunin avulla.

Itäportin toimitus

P.S. Voit antaa tukesi evankelioivien missiokirjojen painattamiseksi Ukrainaan viitteellä 7595. Jos haluat tukea uunien hankkimista Ukrainaan, voi tehdä sen viitteellä 7799. Voit myös osoittaa lahjasi IRR-TV:n suurimpaan tarpeeseen viitteellä 8484. Pääset antaman lahjasi tästä linkistä. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja tuestasi!

2 thoughts on “Evankeliumin ja uunien lämpöä Ukrainan kylmyyteen

    1. Hei Merja, Mikäli olet antenniverkossa ja virität uudelleen vastaanottimesi, kanava alkaa näkymään sinulle. Voit katsoa ohjelmia myös suoratoistona ma-la klo 19:30-21:30 osoitteessa: http://www.permanto.f

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *