Hannu Haukan tuore raportti Ukrainasta

Venäjä aloitti suurhyökkäyksen Ukrainaan usealla rintamalla torstaina 24.2.2022. Ukraina julisti maahan poikkeustilan. Itä-Ukrainan viranomaiset antoivat määräyksen evakuoida alle 15 -vuotiaat lapset Länsi-Ukrainaan Puolan rajalle. Reserviläiset on kutsuttu palvelukseen. Venäjä on iskenyt Kiovaan ja maan suurimpiin kaupunkeihin ilmahyökkäyksin sekä venäläiset tankit vyöryvät Valko-Venäjältä Ukrainaan.
Kuvassa Hannu Haukan ylle puetaan suojavarusteita etulinjalle siirtymistä varten.

Tässä tilanteessa IRR-TV ei ole kuitenkaan ollut toimeton. Tehostamme meneillään olevaa Itä-Ukrainan mediakampanjaa mahdollisimman tehokkaaksi kaikin tavoin. Saimme juuri lisäpainoksen 160-sivuisesta missiokirjasta Kiovassa. Kirjan sisältö on ”räätälöity” sotaa käyvälle kansalle. Yksi missiokirja maksaa 1€:n.

Kuva paikalliselta lihatorilta Itä-Ukrainassa

Suuret 120 metrin pituiset supermainostaulut ovat näkyvissä neljän Itä-Ukrainan suurkaupungin keskustassa. Olemme sopineet Ukrainan suurimpiin kuuluvien televisiokanavien kanssa muutostarinoiden lähettämisestä koko Ukrainaan. Kuulimme, että monissa etulinjan kaupungeissa asukkaat ovat kerääntyvät missioseurakuntiin etsimään turvaa ja lohdutusta. Heitä palvellaan Jumalan Sanalla ja heille jaetaan Mahdollisuus muutokseen -missiokirjaa.

Ukrainalaiset kohtaavat parhaillaan sodan kasvot. Rukoilethan heidän puolestaan.

Yhteinen missiomme seurakuntien kanssa jatkuu ”synkkien myrskypilvien” liikkuessa Ukrainan ylitse. Ukrainan uskovat vetoavat esirukouksiisi. Kiitos, että muistat Ukrainaa rukouksissasi.

Miljoonien ukrainalaisten puolesta siunaavin terveisin,

Keravalla 24.2.2022

Hannu Haukka

PS. Huolimatta sodasta Venäjä tarvitsee myös evankeliumia. Viime viikolla tilasimme 300 000 Uutta testamenttia Venäjän seurakuntien käyttöön. Mahdollisuus tuleville raamattutilauksille voi sulkeutua länsimaiden pakotteiden astuessa voimaan. Yhden Uuden testamentin hinta on 1 €. Keräykseen voi osallistua Venäjän työn viitteellä 2422 tästä linkistä tai alla näkyvästä lahjoita -painikkeesta. Voit tukea Itä-Ukrainan missiota viitteellä 7595 tästä linkistä.

 

2 thoughts on “Hannu Haukan tuore raportti Ukrainasta

  1. Kaikkivaltias Jumala varjelkoon luotujansa sodan jaloissa Kristuksen Jeesuksen nimessä ja veressän. Aamen

  2. Rakkaita ystäviä käy sääliksi ja pelkään heidän puolestaan.
    80 lasta on ollut Suomessa lastenleirillä vuosia sitten. Miten heidän käy?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *