tätä kirjoittaessa Aurinko on mennyt jo mailleen. Aamu ei vielä sarasta, mutta kohta.
Yksi päivä elämästäni on jälleen takana. Niin myös sinun. Jokainen elämämme päivä on lahja. Olen talvilomapäiviä viettämässä. Ympärillä lähistöllä mustarastaat, kurjet, laulujoutsenet, tiaiset, tikat, palokärjet  ja monet monet muut linnut pitävät kevät konserttiaan. Monet niistä ovat lentäneet satoja, ellei tuhansia kilometrejä tänne toiset talvehtivat täällä iloksemme. Linnut laulavat toisilleen, mutta myös todistaakseen minulle Luojan ihmeellisestä maailmasta.
Jeesus kehotti katsomaan taivaan lintuja ja kedon kukkasia.
Meidän on hyvä välillä pysähtyä ja ihastua huomataksemme  kuinka yli 2000 vuotta sitten lausutut ikuiset sanat edelleen pitävät paikkansa. Luonnonvaraiset eläimet eivät tarvitse euroakaan selvitäkseen. Luoja ruokkii ne. Näin on ihmisenkin laita. Jumala on toimeentulomme ja elantomme lähde, Hän ravitsee ruumimme, mutta myös henkemme.
Ajatukseni ovat luonnon rauhaa ihastellessani teidän luonanne hyvät työtoverit, jotka mahdollistatte omalla osaamisellanne, luovuudellanne ja työpanoksellanne IRR-TV:n kansainvälisen ja kotimaan toiminnan. Kiitos teille jokaiselle. Usein muistamme lahjoittajia näissä aamuhartaushetkissä, hyvä niin. Työmme tarvitsee varoja, mutta myös sinua ja meitä jokaista.
Tänään omassa rukoushetkessäni muistan teitä työkaverit. Olette upeita! Kyse työssämme ei ole vain toiminnan pyörittämisestä. Kyse on työssä jaksamisesta, työssä kehittymisestä ja niiden erilaisten lahjojen käytöstä, joita sinulla ja jokaisella meillä on. Toivon ja rukoilen, että näissä kaikissa voit vahvistua ja että voit hyvin.  Olemme Jumalan valtakunnan työssä tavoittaaksemme yhdessä ihmiset evankeliumilla Jeesuksesta, joka yksin voi pelastaa.
Päätän tämän lyhyen tekstini lainaamalla ajatuksia J.M. Campbeliltä
” Kristuksen rakkaus on niin suuri, ettei se mahdu yhteenkään sydämeen. Se vuotaa yli toisiin sydämiin,  se antaa itsensä toisille, se rikastuttaa toisten elämää. Kristuksen sydän on kallisarvoinen. Se johdattaa omansa sinne, minne se johdatti Kristuksenkin. Hänelle sen hinta oli risti, eikä se ole vähempää hänen seuraajillekaan.” 2.Kor. 5:14
24. päivänä Huhtikuuta Markun päivänä 2020
Markku Tenhunen
työkaverisi