Hyviä uutisia Etelä-Sudanista!

IRR-TV:n Etelä-Sudanin missio kantaa edelleen hedelmää. UNESCO:n mukaan peräti 70% maan väestöstä on lukutaidottomia. Siksi mediamissiota varten hankittiin kämmenenkokoisia, aurinkoenergialla toimivia MegaVoice -kuuntelulaitteita, joihin ei voi äänittää päälle. Laite sisältää Johanneksen evankeliumin, 15 puhuttelevaa muutostarinaa, raamatunkertomuksia lapsille, hengellistä musiikkia, ohjeet uskonratkaisun tekemiseen sekä vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin Etelä-Sudanin arabian murteella ja pääheimokielillä.

Anteeksiantamus muuttaa elämää

Etelä-Sudanin ACROSS -järjestön mediajohtaja Walter Duku on erittäin kiitollinen saamastaan tuesta. – Joka kerta, kun jaamme MegaVoice -laitteita, kuulemme todistuksia siitä, kuinka anteeksiantamuksen sanoma on muuttanut – ja muuttaa ihmisten elämää.

– Tällainen työ ei olisi mahdollista ilman tukeanne ja arvostamme vilpittömästi anteliaisuuttanne, tiivistää Walter Duku.

 

Sanoma tuo rauhaa ja turvallisuutta

Sisäisen turvallisuuden viraston johtaja kenraali Kuol on myös hyvin iloinen missiosta ja sen vaikutuksista. Sairaaloiden ja poliisin tilastojen mukaan ennen kampanjaa 40% rikoksista Etelä-Sudanin pääkaupungissa Jubassa oli murhia, raiskauksia tai aseellisia ryöstöjä. Mission jälkeen näiden rikosten määrä on tippunut 25%:iin. Vakavien rikosten määrän odotetaan edelleen laskevan rauhanprosessin edetessä.

– Olen myös iloinen siitä positiivisesta vaikutuksesta, joka IRR-TV:n missiolla on ollut Juban nuoriin. Myös sotilaat kyselevät edelleen MegaVoice -laitteita. – Toivosin, että sanoma tavoittaisi vielä maakuntia, joissa koston kierre ja murhat ovat yleisiä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *