Kuvituskuva

Palautetta Satelliitti-TV:n tehosta

Jumala on avannut IRR-TV:lle ovet hedelmälliseen työhön islamilaisessa maailmassa. Kaiken kaikkiaan 16 satelliitti TV-kanavaa välittää päivittäin vähintään sadalle miljoonalle ihmisille sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen evankeliuminsa muuttavasta voimasta. Eri ohjelmaformaattien kautta näitä ohjelmia voi potentiaalisesti katsoa jopa 1.3 miljardia ihmistä arabian-, farsin-, amharan-, sudaninarabian- ja tadzikin kielillä. Ohjelmapalautetta tulee kuukausittain keskimäärin 200 000 kappaletta. Tässä jälleen muutamia mielenkiintoisia todistuksia.
Kuvituskuva

The Sun and satellite appearing over the nightlit Earth. Using an Earth free map from NASA site

Mohammed Algeriasta

Mohammed päätti katsella TV:tä pitkän työpäivän jälkeen. Jumalan sana kosketti häntä ja hän oli hyvin vaikuttunut saarnasta.

Mohammed kuuli parannuksenteosta ja uskosta, mikä johti hänet päätökseen seurata Kristusta. Oltuaan vuoden ajan kristittynä hänen perheensä ja ystävänsä huomasivat muutoksen ja kyselivät häneltä asiasta , kun olivat huomanneet hänen lähtevän joka lauantai Tizi Ouzouhun, erääseen algerialaiseen kaupunkiin, jossa hän kävi seurakunnan kokouksissa. Mohammed yrittää salata uskonsa perheeltään, vaikka se onkin kovin vaikeaa. Hän tuntee Herran rauhan täyttävän sydämensä.

Wiza Algeriasta

Wiza soitti seurantatyötiimillemme ja kertoi hänen peloistaan menettää vauvansa. Samalla hän pyysi esirukousta. Wiza on raskaana ja lääkärit neuvoivat häntä, ettei hän saisi liikkua pitkiin aikoihin. Kuitenkaan hänen äitinsä ja kälynsä eivät olleet huomaavaisia hänen tilanteensa suhteen ja vaativat häntä tekemään kaikki kotityöt.

Viikon kuluttua Wiza tapasi erään veljen seurantatyötiimistä seurakunnassa ja kertoi siitä, kuinka Jumala ihmeellisellä tavalla muutti  hänen äitinsä ja kälynsä sydämenlaadun. Heistä oli tullut hellävaraisia hänen tarpeitaan kohtaan ja he olivat hyvin avuliaita. Tämän johdosta Wiza oli hyvin kiitollinen ja vahvisti hänen uskoaan, kun hän näki Jumalan vastaavan rukouksiin ja muuttavan ihmisten sydämiä.

Kuvistuskuva

Ibrahim Algeriasta

Ibrahim oli erittäin vannoutunut muslimi ja hänellä oli tapana katsoa meidän ohjelmiamme löytääkseen niistä virheitä, joita käyttämällä hän voisi hyökätä kristittyjä vastaan. Hänellä oli tapana soittaa seurantatyötiimillemme kysyäkseen erilaisista aiheista. Kuitenkin kuultuaan vastaukset esittämiinsä kysymyksin, hän tapansa mukaan kirosi ja uhkaili tiimiämme. Eräänä päivänä hän soitti jälleen, mutta pysyi rauhallisena ja kuunteli tiimin antamia vastuksia kysymyksiinsä. Puhelun lopuksi hän halusi saada Raamatun ja tiimi lähetti sen hänelle.

Myöhemmin hän soitti tiimille ja kertoi heille, että hän tunsi rauhaa siitä päivästä alkaen, jolloin hän suuntasi mielensä etsiäkseen totuutta ja hän haluaisi tulla kristityksi. Hän sanoi: ”Tunsin muuttuvani sisäisesti. Tunsin tulevani uudeksi henkilöksi tuossa hetkessä, kun pyysin Kristusta asumaan sydämeeni.”

Kun Ibrahim tunnusti uutta uskoaan perheelleen, koko perhe oli raivoissaan ja syytti häntä häpeän tuottamisesta heidän perhekunnalleen. He halusivat hänen kääntyvän takaisin islamiin tai hän menettäisi oikeuden perintöönsä ja muihin oikeuksiinsa. Jotkut uhkasivat tappaa hänet. Hän pyysi heiltä kuukauden aikaa päätöksentekoon ennen kuin he riistäisivät häneltä mitään ja perhe suostui siihen.

Ibrahim kärsi tunnetasolla perheestään ja heidän uhkauksistaan, mutta hän on yhä hengellisesti vahva ja pitää tiukasti kiinni Jeesuksesta. Tiimi on ollut häneen yhteydessä ja rohkaissut häntä säännöllisesti osallistumaan seurakunnan tilaisuuksiin.”

Hani Henein ja Ari Talja

P.S. Lämmin kiitos esirukoukistasi ja tuestasi näiden muslimien tavoittavamiseksi evankeliumin sanomalla! Tarvitsemme edelleen esirukouksiasi ja tukeasi näiden niukkojen aikojen keskellä, jotta voimme jatkossakin lähettää näitä TV-ohjelmia sadoille miljoonille muslimeille. Voit tukea näiden ohjelmien tuotantoa ja lähettämistä viitteellä 8853 tästä linkistä.

Lämmin kiitos mukanaolostasi! Suojelkoon Jumala sinut terveenä nykyisen pandemian keskellä ja antakoon sinulle voimaa edistää Hänen valtakuntansa leviämistä maailmaan ääriin saakka.