IRR-TV on tänäkin vuonna mukana järjestämässä Narinkkatorin vappu & Jeesus-marssi -tapahtumaa Helsingin ydinkeskustassa. IRR-TV:llä työskentelevä pastori & toimittaja Jori Asikainen toimii tapahtuman järjestelytoimikunnassa sekä juontaa tapahtuman paikan päällä.

Tapahtuman tavoitteena on tuoda evankeliumin sanoma esiin keskellä kaupunkia iloisessa tunnelmassa vapunpäivänä. Jeesus-marssilla saamme yhdessä kristittyinä näyttää, että Suomessa on paljon ihmisiä, jotka aidosti uskovat, että Jeesus Kristus on tie, totuus ja elämä. Kristinuskoa ei ole mitenkään lakaistu pois Suomesta, Jori Asikainen tiivistää tapahtuman ydintä.
 Jeesus-marsseja on Suomessa järjestetty jo yli 30 vuoden ajan. Kyseessä ei ole mielenosoitus, vaan positiivinen mielenilmaus ja rukoustapahtuma. Jeesus-marsseja järjestetään vappuna Helsingin ohella monessa muussakin kaupungissa.

Helsingin Narinkkatorin tapahtumassa esiintymässä ja puhumassa on Arto Boa, Mika Poutala, Jori Asikainen sekä Sara Brandao toimii yhtenä juontajana. Musiikista vastaa HolyLand & Teemu Suominen, Infinite Records: Beige, Palmi & CLB.

Jokainen kristitty voi osallistua tähän evankeliointi- ja rukoustapahtumaan muistamalla tapahtumaa rukouksin. Kaikki hengellisen maailman asiat pohjustetaan rukouksella, niin myös tämä. Monta asiaa voi mennä pieleen ja muuttua, mutta kun Herra itse ohjaa asioiden kulkua, uskomme, että tämä tapahtuma saa olla monella tapaa hyvin merkityksellinen ja kantaa iankaikkista hedelmää, Asikainen muistuttaa.
 Rukouksen ohella tapahtumaa voi tukea myös taloudellisesti. Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat suuret kristilliset mediatalot: IRR-TV, Radio Dei, Radio Patmos, TV7, Aikamedia, SEA, GO Movement sekä Kristityt Yhdessä Ry.
 Tule mukaan viettämään vapun päivää Narinkkatorin vappu & Jeesus-marssi -tapahtumassa 1.5.2024 Helsingin Narinkkatorilla klo 11.00 alkaen. Tilaisuus lähetetään suorana Radio Dein kautta.