IRR-TV on tänäkin vuonna mukana järjestämässä Narinkkatorin vappu & Jeesus-marssi -tapahtumaa Helsingin ydinkeskustassa. IRR-TV:llä työskentelevä pastori & toimittaja Jori Asikainen toimii tapahtuman järjestelytoimikunnassa sekä juontaa tapahtuman paikan päällä.
– Tapahtuman tavoitteena on tuoda evankeliumin sanoma esiin keskellä kaupunkia iloisessa tunnelmassa vapunpäivänä. Jeesus-marssilla saamme yhdessä kristittyinä näyttää, että Suomessa on paljon ihmisiä, jotka aidosti uskovat, että Jeesus Kristus on tie, totuus ja elämä. Kristinuskoa ei ole mitenkään lakaistu pois Suomesta, Jori Asikainen tiivistää tapahtuman ydintä.
Jeesus-marsseja on Suomessa järjestetty jo yli 30 vuoden ajan. Kyseessä ei ole mielenosoitus, vaan positiivinen mielenilmaus ja rukoustapahtuma. Tänä vuonna Jeesus-marssin teemana on mediamissiosta tuttu ”Se löytyi”. Jeesus-marsseja järjestetään vappuna Helsingin ohella monessa muussakin kaupungissa.
-Tämän vuoden Jeesus-marssin teema on suoraa jatkumoa viime vuonna toteutettuun, Suomen kaikkien aikojen suurimpaan mediamissioon. Tapahtumassa se näkyy muun muassa logojen ja viestinnän kautta. Halukkaille jaetaan lisäksi Se löytyi -kirjoja, Asikainen kertoo.


Helsingin Narinkkatorin tapahtumassa esiintymässä ja puhumassa on Se Löytyi -mediamissiosta tuttuja kasvoja, kuten mm. Roberto & Sara Brandao, ukrainalainen Irina Matjushin sekä Late Johansson.
– Jokainen kristitty voi osallistua tähän evankeliointi- ja rukoustapahtumaan muistamalla tapahtumaa rukouksin. Kaikki hengellisen maailman asiat pohjustetaan rukouksella, niin myös tämä. Monta asiaa voi mennä pieleen ja muuttua, mutta kun Herra itse ohjaa asioiden kulkua, uskomme, että tämä tapahtuma saa olla monella tapaa hyvin merkityksellinen ja kantaa iankaikkista hedelmää, Asikainen muistuttaa.
Rukouksen ohella tapahtumaa voi tukea myös taloudellisesti. Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat jo kolmatta kertaa yhdessä suuret kristilliset mediatalot: IRR-TV, Radio Dei, Radio Patmos, TV7, Avainmedia sekä Kristityt Yhdessä Ry.
Tule mukaan viettämään vapun päivää Narinkkatorin vappu & Jeesus-marssi -tapahtumassa 1.5.2023 Helsingin Narinkkatorilla klo 11 alkaen. Tilaisuus lähetetään suorana Radio Dein kautta.