IRR-TV aloitti mittavan mediamission Ukrainassa ennen sodan syttymistä, ja avustustyö on laajentunut kattamaan myös humanitaarisen avun toimittamisen. Tähän mennessä Ukrainan kyliin ja kaupunkeihin on toimitettu yli 4 000 tonneja humanitaarista apua.


IRR-TV on myös yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa osallistunut Butšan kaupungin jälleenrakennustyöhön. Hannu Haukka tapasi Butšan kaupungin pormestarin matkallaan Ukrainaan, ja pormestari halusi sydämellisesti kiittää Keravan kaupunkia sekä kaikkia osallistujia avusta kaupungin uudelleenrakentamisessa.


Toimitimme yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa mm. digitaalisia opetustatauluja ja pulpettteja pahasti tuhoutuneen Butšan koululle.

IRR-TV on saanut arvostetun kiitoksen sekä UKrainan asevoimien komentajalta että Ukrainan asevoimien lääkintäpataljoonalta erikseen. He ovat lähettäneet todistuksen, jossa mainitaan kiitollisuus suomalaisille humanitaarisen avun toimittamisesta Ukrainan etulinjaan sodan alkamisesta lähtien. Iso kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana tukemassa tätä tärkeää yhteistyötä rukouksin ja taloudellisesti. Evankeliumin työ on tärkeä osa kokonaisuutta.

P.S. Voit lahjoittaa Ukrainan hyväksi joko humanitääriseen apuun tai missiokirjojen painattamiseen tästä linkistä. Valitse haluamasi kohde valikosta, Kiitos lahjastasi! Voit osallistua tähän keräykseen myös lahjoitamalla MobilePay:n  numeroon 25083.