IRR-TV:n satelliittilähetykset jatkuvat Beirutin SAT-7:n kautta – SAT-7 selvisi tuhoisasta räjähdyksestä ilman vauriota

IRR-TV vastaa arabimaailman haasteeseen satelliitti tv-ohjelmien kautta. Arabimaissa on menossa murros, jonka keskellä ihmiset etsivät totuutta elämäänsä.

Arabikevät toi arabimaat osaksi läntisen tiedonvälityksen arkea. Se jätti arabimaihin pysyvän käymistilan, jossa hallitsijat vaihtuvat ja kansat etsivät vastauksia perimmäisiin kysymyksiinsä. Arabimaailmaan luetaan useimmat Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän maat. Tätä suurta aluetta kansoittaa 300 miljoonaa ihmistä, joiden pääkieli on arabia. Lisäksi farsin ja turkin kieliä puhuvia ihmisiä on laskettu olevan yli 220 miljoonaa.

Islam yhdistää arabimaita toisiinsa, mutta tosiasiassa maailman muslimeista vain runsaat 30 prosenttia on arabeja. Arabimaailmassa vallitseva islamin ilmapiiri tekee julkisesta kristillisyydestä vaikeaa, paikoin jopa mahdotonta. Islam näkyy, kuuluu ja hallitsee ihmisten arkea. Osa valtioista tyrmää kokonaan muut uskonnot.

Samaan aikaan televisio ja sosiaalinen media rytmittävät yhä enemmän elämää myös arabimaailmassa. Kristillinen media heijastaa arabimaailman verkkokalvolle Vapahtajan kasvot ja tukee hengellisesti uusia uskovia. IRR-TV on vankka ohjelmantekijä arabimaailmassa näkyville satelliittikanaville. Keravan ja Lähi-Idän studioilta tehdään niitä varten vuosittain yli tuhat TV-ohjelmaa. Ohjelmasarjat näkyvät Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa. Myös Iranin, Somalian ja Etiopian kansat saavat kauttamme evankelioivia ohjelmia omilla kielillään.

Hani Henein, Ari Talja

P.S. Lämmin kiitos esirukouksistasi! Tuethan mahdollisuuksiesi mukaan Jeesuksen lähetyskäskyn etenemistä Islamilaisen maailman kansoille viitteellä 8853 tästä linkistä. Kiitos lahjastasi!

LS007134

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *