Alkaneen vuoden jokainen päivä on uusi mahdollisuus, jonka haluamme käyttää Jumalan valtakunnan hyväksi. Raamattu puhuu ”sodan äänistä ja sanomista sodista”. Ne eivät saisi säikäyttää meitä, vaan rohkaista julistamaan evankeliumia, kunnes Markuksen evankeliumin mukaan tulee loppu (Mark. 13: 7–10).
IRR-TV:n Israel-osaston ykkösasia on kertoa tänäkin vuonna evankeliumia juutalaisille eri puolilla maailmaa. Työmme kivijalka on mediatuotannossa. Teemme venäjänkielisiä ohjelmia monille TV-kanaville, radioon ja sosiaaliseen mediaan.

Israelin seurakunnat toivovat mediamissiota
Vierailin hiljattain Israelin seurakunnissa. Siellä odotetaan etelän Eilatista pohjoisen Haifaan saakka, että voisimme tehdä yhdessä evankelioimismission hepreaksi ja venäjäksi. Ensimmäinen suurmissio toteutui vuonna 2008, ja saimme tuhansia yhteydenottoja. Erisuuruisten missioiden tuloksena Israelissa on syntynyt seurakuntia ja rukouspiirejä. Yhteistyöverkostomme Israelissa kattaa noin 30 seurakuntaa, joista löytyy mm. sosiaalisen median ja mainostyön osaajia. Mission toteutuessa käytössämme olisi venäjänkielinen radio- ja TV-kanava. Uusi valtakunnallinen missio on unelmamme ja rukousaihe, johon haastamme myös teitä mukaan.
Jatkamme tänä vuonna näiden suunnitelmien ohella humanitäärisen avun antamista seurakuntien pakolaistyöhön varojemme mukaisesti.

Euroopan juutalaiset
Venäjän hyökkäys Ukrainaan sai aikaan miljoonien ihmisten pakolaisaallon Eurooppaan. Maasta on paennut myös tuhansia juutalaisia, jotka ovat nyt hajallaan eri puolilla Eurooppaa. Jumala synnyttää uusia ja eläviä messiaanisia seurakuntia mm. Saksaan, Itävaltaan ja Puolaan. Vahva yhteistyökumppanimme, Kiovan messiaaninen seurakunta tukee hengellisesti näiden seurakuntien syntymävaiheessa. Mekin haluamme olla mukana tukemassa heitä rukouksin ja antamalla humanitääristä apua.
Puolassa järjestetään LCJE:n (Lausanne-liikkeen juutalaisevankelioinnin työryhmä) maailmankonferenssi, jossa suunnittelemme ja rukoilemme yhdessä eri järjestöjen ja seurakuntien edustajien kanssa uusia tapoja tavoittaa juutalaisia muuttuvassa maailmassa. Olemme saaneet myös pyynnön osallistua kesällä Krakovaan järjestettävään evankelioimiskampanjaan, jossa ovat mukana useat messiaaniset ja kristilliset seurakunnat. Rukoilkaa, että Jumala johdattaisi tässä projektissa ja että voisimme olla siinä mukana myös taloudellisesti.
Älkäämme pelätkö kuohuvaa maailmaa, vaan kiinnittäkäämme katseemme Jumalaan, joka antaa riemuvoiton kaikissa ahdingoissa (Room. 8:37). Kiitos myötäelämisestä, esirukouksistanne ja tuestanne Jumalan valittua kansaa kohtaan!

Siunaavin terveisin,
Pirjo Karttunen,
IRR-TV:n Israel-osasto

P.S. Lämmin kiitos tuestasi IRR-TV:n juutalaistyön hyväksi! Voit antaa edelleen lahjasi juutalaisen kansan tavoittamiseen evankeliumin sanomalla viitteellä 5995 tästä linkistä. Kiitos lahjastasi!