IRR-TV:n juutalaistyön osasto on julistanut yhdessä seurakuntien kanssa evankeliumia median välityksellä juutalaiselle kansalle sekä Israelissa ja Venäjällä että Ukrainassa jo 2000 -luvun alkupuolelta lähtien. Pirjo ja Vladimir Karttusen johdolla IRR-TV on myös aina seissyt Israelin tukena sota- ja kriisitilanteiden keskellä, kun juutalainen kansa on tarvinnut myös humanitääristä tukea.

Tällä hetkellä monet juutalaiset ovat paenneet omista kodeistaan Hamasin 7.10. käynnistämän terroristisen hyökkäyksen myötä.  Monet heistä ovat paenneet erityisesti Etelä-Israelin alueelta läheltä Libanonin rajaa, kun heidän kotinsa ovat tuhoutuneet raketti-iskuissa.

Suomalaisten kristittyjen perustama ja paikallisten messiaanisten kristittyjen ylläpitämä moshav eli maatalousosuuskunta ja kylä nimeltä Jad Hashmona sijaitsee Juudean vuoristoalueella noin 20 kilometrin ajomatkan päässä Jerusalemista.

Jad Hashmona on tarjonnut väliaikaisen suojapaikan noin 150 kotinsa menettäneelle juutalaiselle. Sen henkilökunta tarjoaa ruokaa, vaatteita ja arjen perustarvikkeita pakomatkalla oleville juutalaisille. Ennen kaikkea Jad Hashmonan kristityt osoittavat Kristuksen rakkautta Jumalan omaisuuskansalle sen kohdatessa terroristisia hyökkäyksiä, sotaa ja vainoa Hamasin ja Hisbollahin taholta.

Koska Jad Hashmonaan tulee koko ajan uusia pakolaisia edellisten löytäessä pysyvämmän pakopaikan, tarve ruoka-, vaate ja elämän perusvälttämättömyystarvikkeille on suuri. Lisäksi Jad Hashmona tarvitsee turvallisuutensa vahvistamiseksi tukea torjuakseen tulevaisudessa mahdolliset terroristien kohdistamat hyökkäykset.

IRR-TV:n juutalaistyön osasto on käynnistänyt keräyksen tukeakseen juutalaisen kansan ahdinkoa Jad Hashmonan kautta. Katso tarkempi raportti avuntarpeesta klikkaamalla alla näkyvästä kuvasta ja tule mukaan siunaamaan ja auttamaan juutalaista kansaa sen hädän keskellä.

Pirjo ja Vladimir Karttunen sekä IRR-TV:n tiimi

Lämmin kiitos esirukouksistasi ja tuestasi työllemme! Voit antaa lahjasi Israelin pakolaisten humanitääriseen apuun IRR-TV:n kautta viitteellä 5995 https://irr-tv.fi/lahjoita/