Israelin taivasta halkoo raketit ja TV-signaalit

IRR-TV:n studiolla teimme helmikuussa jälleen uusia ohjelmia. Koko kuvaustiimi yhteiskuvassa.

IRR-TV:n Israel-osasto on kokenut alkaneena vuonna monia miellyttäviä yllätyksiä. Mediajärjestönä kamppailimme vuosia, että saisimme sijaa edes jollekin TV-kanavalle Israel- ja juutalaisaiheisille ohjelmille. Pyysimme esirukousta ja kolkuttelimme monien kanavajohtajien oville Israelissa ja Venäjällä. Aluksi palasimme tyhjin käsin, mutta hiljattain on alkanut tulemaan myönteisiä yllätyksiä.

TV-työ avautui

Muutama vuosi sitten Jumala alkoi kuitenkin vastata rukouksiimme ja kaipaukseemme. Kun Venäjän lainsäädäntö muuttui vihamieliseksi evankeliumin julistamiselle, niin yhtäkkiä saimme yhteydenoton kaupalliselta KrikTV:ltä, joka halusi näyttää Israel-aiheisia matkailuohjelmia. Siitä käynnistyi Israel tutuksi- ja Shabbat Shalom -sarjojen tuotanto, joka jatkuu yhä. Ohjelmat eivät vain kerro Israelista matkailumaana, vaan niissä on aina hengellinen sanoma.

Samoihin aikoihin Israelissa avautui venäjänkielinen ILandTV, joka netin ja kaapelin kautta tavoitti satojatuhansia venäjänkielisiä juutalaisia. Nykyisin meillä on kaksi internetpohjaista kanavaa Israelissa.

Ohjelmia käytännössä päivittäin

Entisen Neuvostoliiton alueella alkoi avautua myös muita paikalliskanavia, ja ohjelmamme näkyvät nyt käytännössä päivittäin jossain kanavalla. Uusin aluevaltaus tämän vuoden alusta on Georgian tasavallassa sijaitseva kaupallinen kanava. Yhdysvalloissa sijaitseva Slavic Radio lähettää lisäksi audioversioita ohjelmistamme. Kanava kuuluu USA:n länsi- ja itärannikolla ja olemme saaneet runsaasti palautetta. Radio-ohjelmissa mainostamme omaa YouTube-kanavaamme, jonka katsojaluvut ovat kasvaneet räjähdysmäisesti muutamasta tuhannesta yli sataantuhanteen.

Oman TV-tuotannon lisäksi olemme tehneet yhteistyösopimuksia muiden tuottajien kanssa. Ukrainassa mm. dubataan viikoittain palkittua Jerusalemin uutislinja- ohjelmaa venäjän kielelle. Ohjelma näkyy suomenkielisenä AlfaTV:llä.

Pietarin juutalaisia tavoittamassa

Tammi-helmikuun vaihteessa pidimme Pietarissa vuoden ensimmäisen tapahtuman TuBishvat -juhlan yhteydessä. Juhla on vanha juutalainen perinne satovuoden taitekohdassa. Meille se on mahdollisuus koota juutalaisia yhteen ja kertoa uuden elämän mahdollisuudesta, jota Messias tarjoaa.

Yhdessä antisemitismin nousua vastaan

Osallistuimme helmikuussa kansainväliseen Elämän marssi -konferenssiin, joka järjestettiin Saksassa. Konferenssin mottona oli, että ei riitä ainoastaan sanoa: ”Ei koskaan enää.” Juutalaisvastaisuus on nousut koko Euroopassa ja myös Suomessa. Siksi meidän tulee näyttää myös tässä asiassa värimme ja seistä Jumalan valitseman kansan rinnalla.

Rukous on kaiken avain. Kaikki edellä mainitut projektit ja työ on ollut mahdollista vain sen ansioista, että on ollut esirukoilijoita ja tukijoita. Siksi vetoamme jälleen: rukoilkaa työmme puolesta. Tarvitsemme siinä resursseja ja viisautta.

Voit tukea IRR-TV:n juutalaistyötä viitteellä 5050 tästä linkistä: www.irr-tv.fi/lahjoita

Jumalan runsasta siunausta ja rauhaa sinulle toivottavat,

Pirjo ja Vladimir Karttunen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *