Itä-Ukrainan sotatoimialuella käynnissä laaja massamediatapahtuma

Itä-Ukrainan sotatoimialuella on meneillään medialähetysjärjestön johtama laaja massamediatapahtuma. Soitimme tänään missiotoimistoomme Mariupoliin. Ilmapiiri tässä Helsingin kokoisessa suurkaupungissa on jännittynyt. Mariupol sijaitsee vain 15 km päässä Venäjän armeijan sotavoimista.

Mission puoliväli osuu suurvaltojen Venäjän ja Yhdysvaltojen neuvottelujen keskelle tällä viikolla. Suurkaupunkimissioita on ollut 108 kpl neljällä mantereella. Missään maassa IRR-TV ei ole ollut tilanteessa, jossa suursodan uhka ja todennäköisyys on samanaikaisesti päällä.

Tähän mennessä Mariupolin missiopuhelimiin on tullut tuhansia soittoja ja missiokirjatilauksia. Missio kertoo sanoman toivosta ja selviämisestä kaikissa olosuhteissa, kun elämän keskipisteessä on Jumala. Tiedemies Igor Kozlovski, joka kapinalllisten vankina vietti 700 päivää miehitetyllä alueella kertoo missiokirjassa, maan radio ja tv-kanavilla ja sosiaalisessa mediassa, kuinka hän selvisi vainoojien käsistä rukouksen voimalla. Raportoimme lisää suoraan sotaoimialueelta tämän viikon aikana.
Toiminnanjohtaja Hannu Haukka
P.S. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja tuestasi Itä-Ukrainan missioon. Voit tukea mahdollisuuksiesi mukaan tätä missiota Itä-Ukrainan mission viitteellä 7595 tästä linkistä: https://irr-tv.fi/lahjoita
Lämmin kiitos lahjastasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *