Palautetta SatelliittiTV:n tehosta

IRR-TV:n arabiosaston johtaja Hani Henein on saanut islamilaisesta maailmasta mahtavia todistuksia siitä, kuinka Jeesus on ilmestynyt unessa muslimeille. He ovat alkaneet katsomaan 16 satelliittiTV -kanavalle tuottamiamme evankeioivia ohjelmia ja ovat löytäneet elävän yhteyden Jeesukseen. Sadat miljoonat potentiaaliset muslimitauttaiset katsojat arabimaissa ja eri puolilla maailmaa altistuvat päivittäin evankelioiville TV-ohjelmillemme, jotka osoittavat tiekartan pimeydestä Jeesuksen evankeliumin ihmeelliseen valoon. Haluamme rohkaista sinua työmme ystävänä ja tukijana alla näkyvillä todistuksilla muslimimaailmasta, että ’vaivannäkösi Herrassa ei ole turha’.

Abd El-Fateh Jemenistä – Jotenkin vain tiesin, ettei Allah ole todellinen Jumala

Abd El-Fateh on muslimimies Jemenistä, joka otti meihin yhteyttä hiljattain. Abd El-Fateh kertoi meille, että hän on lapsuudesta alkaen tiennyt, ettei Allah ole todellinen Jumala ja hän on etsinyt Jumalaa koko elämänsä ajan. Hänellä oli monia kysymyksiä Jeesuksesta ja Islamia koskevasta hämmentävästä tiedosta sekä muista uskonnoista, joita hän oli opiskellut. Meidän seurantatyöryhmämme vastasi hänen kysymyksiinsä ja ohjasi hänet meidän verkkosivuillemme, jossa hän voisi lukea Raamattua itselleen. Opittuaan lisää Kristuksesta Jumalan sanasta ja seurantatyökeskuksemme käsrivällisyyden ansiosta, Abd El-Fateh rukoili uskoontulorukouksen kanssamme!

Nyt Abd El-Fateh on ylionnellinen siitä, että hän on löytänyt todellisen Jumalan, jonka Sanaa hän voi lukea. Hän kirjoitti: ”Minulla on erikoinen onnellisuuden tunne, joka saa minut nauramaan ja itkemään samaan aikaan! Minulla on rauha sydämessäni, jota minulla ei ollut koskaan aiemmin! Kaipaan jatkaa Jumalan Sanan lukemista!”

Abd El-Fateh otti meihin yhteyttä viimeksi sanoakseen, että hän on lähtenyt Jemenistä ja jättänyt taakseen Islamin ahdistuksen matkustaakseen Ateenaan ja sieltä Tukholmaan, jossa hän toivoo liittyvänsä kristittyjen yhteisöön. Hän pyysi meitä rukoilemaan puolestaan voidakseen jakaa evankeliumin 70-vuotiaan isoisänsä kanssa, joka on eläköitynyt imaami eli Islamin opettaja.

Kuvistuskuva

Aisha Mauritaniasta – Eräs mies veti minut ylös ja pelasti minut

Aisha on nuori nainen Mauritaniasta, joka keskusteli hiljattain meidän seurantatoimistomme kanssa WhatsAppin kautta. Hän ilmaisi ilonsa siitä, että hän oli lopultakin päässyt yhteyteen Kristuksen seuraajien kanssa, koska hän ei tunne ketään kristittyä tässä ”saavuttamattomassa” Länsi-Afrikan muslimimaassa.

Me kysyimme, voisimmeko soittaa Aishalle puhelimella voidaksemme käydä merkityksellisempää keskustelua. Hän hyväksyi ehdotuksen innolla ja oli hyvin innoissaan oman kertomuksensa jakamisesta:

”Kun olin 12-vuotias, olin kadulla, kun suuri välijoukko alkoi liikehtiä niin lennokkaasti, että he astuivat minun päälleni, enkä päässyt pakenemaan. Yhtäkkiä eräs Mies, joka näytti hyvin erilaiselta omaan kansaani verrattuna, veti minut pois väkijoukosta ja kertoi minulle, että minulla tulisi olemaan erityinen tulevaisuus.

Hän lupasi, että Hän tulisi ’pelastamaan’ minut. Pidin tämän tapauksen salaisuutena, mutta aloin etsimään innokkaasti todellista Jumalaa. Halusin tietää, kuka tuo Mies oli, joka väitti pelastavansa minut!”

Aishan matka johti lopulta hänet Jeesuksen luokse ja hän tajusi, että kyseessä oli Jeesus, joka pelasti hänet pikkutyttönä. Aisha kertoi, että jos joku saisi tietää hänen uskostaan Kristukseen, hänet tapettaisiin. Aisha kaipaa tavata ja pitää yhteyttä Kristuksen seuraajien kanssa omassa maassaan. Aisha katsoo meidän TV -ohjelmiamme ja jatkaa yhteydenpitoa seurantatyöryhmämme kanssa.

Kuvituskuva

AlMaroufi Marokosta – Unessa Jeesus pyyhki minun kyyneleeni

AlMaroufi on muslimimies Marokosta. Lapsena hän sai koulutuksensa kristityiltä omassa maassaan. Jeesus ilmestyi myöhemmin hänen elämässään  unessa, Al Maroufi kirjoittaa: ”Näin Hänen seisovan edessäni ja kun itkin, Hän pyyhki minun kyyneleeni käsillään. Näin Hänen hymyilevän.”

Tämä uni teki voimakkaan vaikutuksen AlMaroufiin ja kun hän alkoi katsomaan teidän ohjelmianne Almagd TV:stä, hän tajusi, että Jeesus, josta hän oli kuullut meidän kanavallamme, oli sama Jeesus, joka oli ilmestynyt hänelle unessa.

AlMaroufi otti yhteyttä seurantatyökeskukseemme ja selitti, kuinka Jeesus näyttää kurottautuvan hänen puoleensa ja hän kysyi monia kysymyksiä siitä, kuka Jeesus on. AlMaroufi selitti myös, kuinka hän on naimisissa 14-vuotiaan tytön kanssa, mutta hän ei halua olla enää muslimi. Hän haluaa uuden elämän itselleen ja perheelleen Jeesuksen Kristuksen kanssa!

AlMaroufi antoi elämänsä Kristukselle rukouksessa yhdessä seurantatyöryhmämme kanssa ja nyt hän lukee Raamattua Internetissä sekä esittää lisää kysymyksiä kokien uskoaan Jeesukseen.

Nahed – Todistus Iranista

Kohtasin ensimmäistä kertaa Herran silloin, kun en vielä tiennyt olevani raskaana. Näin Hänet unessa ja minulle oli täysin selvää, että kyseessä oli Herra Jeesus Kristus, joka ilmestyi minulle. Hän sanoi minulle: ’Tulen pelastamaan sinun ja tyttäresi elämän.’

Saatuani tietää olevani raskaana, näin tämän saman unen vielä neljä kertaa ja jokaisella kerralla Herra sanoi saman asian minulle. Sain varmuuden, että raskaudessani täytyi olla jokin ongelma, koska koin myös joitain fyysisiä oireita, mutta lääkärit eivät kyenneet diagnosoimaan ongelmaa. Raskausaikani kahdeksannessa kuussa olin kotona, jolloin ensiksi istukkani irtosi ja sitten sikiöpussini repesi.

Persialaisen uudenvuoden aattona Teheran peittyi lumeen ja kaiken lisäksi sattui vielä olemaan Muharram -kuukausi (uskonnollinen pyhä kuukausi). Kesti neljä tuntia viedä minut sairaalaan lääkärin vastaanotolle. Kenelläkään ei ollut mitään toivoa eloonjäämisestäni, johtuen siitä, kuinka paljon olin menettänyt verta. He kertoivat myös meille, että vauva oli kuollut. Mutta kuten Herra oli luvannut, molemmat meistä selvisimme hengissä ilman, että sain edes ainuttakaan verensiirtoa. Kahdeksannella kuulla oleva vauvani jäi eloon ja on nyt 16-vuotias, kiitos Jumalalle!

Sekä minä, että tyttäreni olemme uskovia, vaikka hän elää nykyisin isänsä kanssa, koska kymmenen vuoden jälkeen ajauduin väistämättömään eroon hänestä. Rukoilen, että itse Herra tulee opettamaan tytärtäni ja mahdollistamaan hänen kasvunsa Jumalan sanassa ja Hänen Hengessään ja itselleni, että Hänen pienenä palvelijanaan voisin kirkastaa Herran nimen. Kahdeksan vuotta sitten tulin lopulta uskoon ja samalla kertaa kohtasin myös teidän kanavanne. Katson ohjelmianne enimmäkseen Yahsatin kautta, koska se on kaikkein helpointa, ja ylistän Jumalaa. Mutta jos voisin olla yhteydessä Telegramin ja WhatsAppin kautta, se olisi kaikkein turvallisinta meille Iranissa.

Hani Henein ja Ari Talja

P.S. Lämmin kiitos esirukoukistasi ja tuestasi näiden muslimien tavoittavamiseksi evankeliumin sanomalla! Tarvitsemme edelleen esirukouksiasi ja tukeasi näiden niukkojen aikojen keskellä, jotta voimme jatkossakin lähettää näitä TV-ohjelmia sadoille miljoonille muslimeille. Voit tukea näiden ohjelmien tuotantoa ja lähettämistä viitteellä 8853 tästä linkistä.

Lämmin kiitos mukanaolostasi! Suojelkoon Jumala sinut terveenä nykyisen pandemian keskellä ja antakoon sinulle voimaa edistää Hänen valtakuntansa leviämistä maailmaan ääriin saakka.