Jumala on lähellä myös sodassa Viereisessä kuvassa Ukrainan sotilaat ottavat vastaan kasteen Donetskin alueella. Sotilaat tunnustivat uskonsa Jumalaan ja kastattivat itsensä turvallisen matkan päässä sotatoimista.

Tie kotiin
IRR-TV:n missiokirjaa ”Tie kotiin” jaettiin sotilaille Etelä Ukrainan Odessan ja Hersonin alueella. Kirja sisältää syvästi puhuttelevia kertomuksia ukrainalaisista, jotka ovat selviytyneet Ukrainan sodan keskellä vuosina 2015-2022. Kirja on tarkoitettu sotaa pakoon lähteneille ukrainalaisille sekä maan rajojen sisällä että ulkomailla.

 

Kaste ei ole kiinni veden määrästä sotatoimialueella. Tämä Ukrainan armeijan sotilas kastettiin pesuvadissa Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.

 

Johdatusta Jumala -suhteeseen
Kirja on samalla hartauskirja, joka toimii uskon ja rohkaisun lähteenä lukijalle. Kirja johdattaa lukijan uskon ratkaisun tekemiseen ja sisältää myös mallin pelastusrukouksesta.

Ukrainalaisesta kirjapainosta on saatu 20 000 kappaletta kirjaa. Painopaperia ei löydy riittävästi Ukrainasta, mutta suurpainos on edelleen tarpeen. Vaihtoehtoisena painopaikkana toimii Puola. Kirjan yksikköhinta on 1,50 €:a. Kirjoja tarvitaan kaksisataa tuhatta lisää.

Myös Suomessa kirjaa on painettu 18 000 kappaletta Suomeen saapuneita pakolaisia varten. Kirja on kaksikielinen sekä ukrainaksi että venäjäksi. Itäportti-lehden seuraavassa numerossa on päätoimittajan tekemä kattava raportti Ukrainasta.

IRR-TV:n työstä voit lukea lisää osoitteessa www.ukrainanhata.fi ja facebookissa: https://www. facebook.com/hannu.haukka.3

Hannu Haukka
IRR-TV:n toiminnanjohtaja

P.S. Voit antaa lahjasi Ukrainan pakolaisille suunnatun missiokirjan painattamiseen viitteellä 7595 tästä linkistä: https://irr-tv.fi/lahjoita