Bengalinlahden miljoonakaupungin mediamission medianäkyvyys päättyi tammikuussa 2018. Hiljattain saimme raportin missiojohtajaltamme Maheshilta edesmenneen äiti Teresan kotikaupungista Kalkutasta.

Mahesh kiitti IRR-TV:n tukijoita: ”Kiitämme suuresti Jumalaa ”Muutoksen voima” -missiosta joka ravisteli suurkaupunkiamme. Missio tuli oikeaan aikaan, kun Bengalin aluetta ja Kalkutan kaupunkia kohtasi monenlaisia ongelmia, kuten kaupungin henkistä terveyttä, työttömyyttä ja korkean stressitason aiheuttamaa pahoinvointia.

Ihmisten etsiessä vastauksia näihin ongelmiin mission sanoma Jumalan antamasta voimasta muuttua tarjosi toivoa sadoille tuhansille toivottomille. Kiitämme Jumalaa, sillä Hän käytti tätä missiota saavuttaakseen väestöä niin Bengalin osavaltiossa, Bangladeshissa kuin myös muualla Intiassa.

Kuvassa mediamission puhelinkeskuksen vastaajia Mumbain kaupunkimissiossa. Kuva Hannu Haukka.

Mission jälkeisiä yhteydenottoja puhelimitse on sittemmin tullut yli 200 000 lisää. Muutosta etsivien kaupunkilaisten yhteydenottoja on tullut yhteensä ennätykselliset 500 000 kappaletta.

Tämä on IRR-TV:n Intian missioiden ennätys. Sekä Chennaissa että Hyderabadissa saatiin noin 100 000 yhteydenottoa ja missiokirjan tilausta. Mumbain 20 miljoonan asukkaan kaupungissa kirjatilauksia tuli 350 000. Kalkutassa toimitimme 471 000 kaupunkilaiselle missiokirjan.

Kymmenet tuhannet olivat jälkihoidossa ja toistakymmentä tuhatta ihmistä on kastettu ja tullut paikallisseurakunnan yhteyteen. Ja työ jatkuu edelleen. Evankeliumin kylvö on ollut massiivinen. Kiitämme Jumalaa tästä missiosta.

Kuvassa Mumbain kaupunkimission päätöstilaisuus, jossa seurakuntien pastorit siunaavat satoja tuhansia yhteydenottokaavakkeita pian alkavaa seurantatyötä varten. Kuva, Ashvin Dhyriam.

Mahesh jatkaa: ”Kyseessä on kerran elämässä tapahtuva suurmissio, joka tavoitti 15 miljoonan asukkaan kaupunkimme jokaisen kadunkulman Bengalin osavaltiossa. Käytän tämän tilaisuuden kiittääkseni teitä ja toivottaakseni jokaiselle IRR-TV:n ystävälle erikseen Jumalan siunaamaa uutta vuotta. Kiitos täältä Kalkutasta teille ystäville Suomessa!”

IRR-TV:n Aasian-työn puolesta

Siunaavin terveisin,

Hannu Haukka
IRR-TV:n toiminnanjohtaja

P.S. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja tuestasi IRR-TV:n kaupunkimissioihin! Voit tukea valmisteilla olevia ulkomaan kaupunkimissioita viitteellä 1119 tästä linkistä.