Katso tuoreet videotervehdykset Venäjän pastoreilta

IRR-TV:n työn ystävien kustantamat Uudet testamentit ovat saapuneet perille eri puolille Venäjää. Katso tästä tuoret videoterveiset Venäjän pastoreilta IRR-TV:n työn ystäville Ulan Udesta, Aramilista, Bratskista, Tseljabinskista, Altain alueelta Altaiski Kraista, Aksaista, Ufasta ja Nizhni Novgorodista

Siunaavin terveisin,

Hannu Haukka
IRR-TV:n toiminnanjohtaja

P.S. Lämmin kiitos esirukouksistasi lähetystyömme puolesta! Voit mahdollisuuksiesi mukaan tukea IRR-TV:n tekemää Venäjän työtä viitteellä 2422 tästä linkistä tai alla olevasta lahjoita painikkeesta. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja mahdollisesta tuestasi!

5 thoughts on “Katso tuoreet videotervehdykset Venäjän pastoreilta

  1. Jumalan armo olkoon koko Venäjän yllä ja varsinkin Jeesukseen uskovien kanssa. Jumalan evankeliumin voima leviää yli koko maan piirin, sillä Jeesuksen tulo on lähellä. Rukoilemme ja siunaamme kaikkea evankeliumin työtä. Jumalan Sanassa on voima ja valta kaikissa tilanteissa. Esirukoillen ja siunaten Jeesuksessa kaikkea aitoa hengellistä työtä ja tuemme myös lahjoituksin.
    Annikki Salo

  2. Tuntuu hyvältä olla mukana tärkeimmässä työssä minkä Jeesus jätti meille tehtäväksi ,jakaa tavalla tai toisella pelastuksen viestiä kaukaisellekin ihmisille,itsestä katsoen ja kuulla heidän kiitoksensa.

    1. Tuntuu hyvältä olla mukana tärkeimmässä työssä minkä Jeesus jätti meille tehtäväksi ,jakaa tavalla tai toisella pelastuksen viestiä kaukaisellekin ihmisille,itsestä katsoen ja kuulla heidän kiitoksensa.

  3. IRRtv on minun “lempilapseni”. Iloitsin suuresti katsottuani videon, jossa pastorit kiittelivät raamatuista tai sen osista.

  4. Toda LaEl!
    Olen aivan suunnattoman onnellinen,mitä Navalnyi lle on tapahtunut! Rukoillaan, että hänelle kävisi samoin kuin Pietarille,ollessaan vankilassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *