Kestovoimaa Pandemian aikana

”Rakkaani, minä toivotan sinulle, että kaikessa menestyt ja pysyt terveenä,niin kuin sielusikin menestyy…” 3 Joh. 1:2

Näillä Johanneksen sanoille tahdomme tervehtiä sinua aikana, jolloin ihmiset miettivät elämän arvoja ehkäpä enemmän kuin koskaan. Koronavirus on pysäyttänyt ihmisiä kaikkialla. Samalla kysymme itseltämme, mikä on elämän tarkoitus, kuka minä olen ja mihin voin turvata kaiken ympäröivän kaaoksen ja poikkeustilan keskellä?

Kotimaamme Suomi ei ole enää samanlainen, jossa elimme vielä muutamia viikkoja sitten. Kysymme, mihin ollemme menossa, kun talous, terveysjärjestelmä, työ, perheemme, lastenlastemme koulutus ja muut yhteiskunnan turvaverkot ovat katoamassa altamme sekä muuttavat muotoaan?

Kuningas David mainitsee pandemiat
Voisi kuvitella, että kuningas Daavid psalmissaan 91 kirjoitti tapahtumista, jotka kertovat siitä, mitä maassamme ja maailmassamme tapahtuu juuri nyt. Daavid kirjoitti: ”Herra on minun turvani ja linnani, Hän on minun Jumalani, johon minä turvaan. Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta.

Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla. Hänen uskollisuutensa on kilpi ja suoja. Et sinä pelkää yön kauhuja …et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee.”

Kun yhteiskunnan tukipilarit ympärillämme horjuvat epidemian jyrätessä ja horjuttaessa yhteiskunnarauhaa, turva löytyy Jumalan sanasta, johon voimme luottaa. Jeesus sanoi, että taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa, Mark. 13:31.

Herra meidän parantajamme
Psalmissaan 103, David kirjoittaa. “Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unohda, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt – hän joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi, joka lunastaa henkesi tuonelasta.” Jumalaan uskovina emme ole sairastumisen ulkopuolella, mutta sairauden keskelläkin on lohdullista tietää, että Hän, Herra, jonka Daavid tunsi, on luvannut olla myös meidän parantajamme.

Valtioneuvoston ja hallituksen asettamat yhteiskunnalliset rajoitukset merkitsevät, että emme voi toteuttaa tavanomaista varainhankintaa, josta yhteinen lähetystyömme on riippuvainen. Kuten monilla muilla kristillisillä järjestöillä taloutemme on poikkeuksellisella koetuksella. Kiitämme sydämellisesti kaikesta muistamisesta työtämme kohtaan kuluneiden viikkojen aikana.

Koronavirus ei tuo satellitteja alas
Koronaviruksesta huolimatta päivittäiset evankelioivat TV-lähetyksemme 16 satelliitin kautta ovat edelleen tavoittaneet miljoonia katsojia islamilaisissa maissa. Myös hengellisen kirjallisuuden painattaminen Venäjällä jatkuu riippumatta viruksesta. TV-lähetysten kautta tavoitamme myös juutalaista kansaa sanomalla Messiaasta niin Israelissa kuin venäjänkielisessä maailmassa.

Kiitos, että seisot mahdollisuuksiesi mukaan rinnallamme tämän taloudellisen niukkuuden keskellä turvaamassa IRR-TV:n maailmanlaajuisen medialähetystyön jatkumisen? Voit tukea IRR-TV:n työtä tästä linkistä:

Lahjoita tästä

Esirukouksiisi sulkeutuen ja Jumalan runsasta siunausta ja varjelusta sinulle ja perheellesi toivottaen,

Hannu ja Laura sekä koko IRR-TV:n lähetystiimi

”Hänen laupeutensa ei ole loppunut, se on joka aamu uusi, ja suuri on hänen uskollisuutensa…” Valit. 3: 22

Hannu Haukan blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *