IRR-TV:llä valmius edetä ulkomaan missioissa heti rajoitusten poistuttua!

IRR-TV on toteuttanut yhteistyössä paikallisten seurakuntien kanssa 108 pääasiassa maailman suurkaupunkeihin suuntautunutta evankelioivaa mediamissiota. Näiden missioiden seurauksena olemme saaneet todistaa kerta toisensa jälkeen Jumalan suuria tekoja ja ihmeitä, kun kokonaisten miljoonakaupunkien seurakunnat ja pastorit yhdistävät voimansa oman kaupunkinsa tavoittamiseen evankeliumin sanomalla.

Arviolta 250 miljoonaa ihmistä on nähnyt evankeliumin sisältämän missiosanoman TV:n, Radion, suurten ulkomainostaulujen, julkisen liikenteen, alueen päälehtien, sosiaalisen median, verkkosivujen sekä missiokirjan välityksellä. Eri alueista riippuen seurakunnat raportoivat mission aikana ja sen jälkeen seurakuntiensa kävijämäärien kasvaneen jopa 2-3 kertaiseksi ja monia uusia seurakuntia on syntynyt missioiden tuloksena eri puolille maailmaa.

Kuvassa singalesinkielinen mission muutoskertomuksia sisältävä advertiaali buddhalaisen Sri Lankan päälehdestä Sri Lankan missiosta. Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Tälläkin hetkellä kristillisten seurakuntien johtajat noin 30 maailamn suurkaupungista ovat esittäneet oman kutsunsa IRR-TV:lle saapua järjestämään yhdessä heidän kanssaan mediamissiota. Koronapandemian matkustusrajoitusten myötä tulevien missioidemme valmistelu mm. Itä-Ukrainan sotatoimialueella, Senegalin pääkaupungissa Dagarissa, Pariisissa ja valtakunnallisen mediamission valmistelu Thaimaassa ovat pysähdyksissä. Tahtotilamme IRR-TV:llä on edetä näiden missioiden valmistelussa heti, kun se rajoitusten vapautumisen myötä on mahdollista. Pyydämmekin työmme ystäviä rukoilemaan näiden haasteiden puolesta, että kaikki esteet evankeliumin leviämisen tieltä poistuisivat!

Samanaikaisesti on kuitenkin tärkeää todeta, etteivät kaikkien missioiden valmistelut pysähtyneet. Mediamissiovalmistelut valtakunnallisesta mediamissiosta Suomeen ja Mongolian Ulan Baatariin etenevät erilaisista paikallista olosuhteista ja yhteistyötahoistamme johtuen.

Uusia missioita odotellessa haluamme kuitenkin keskittyä muistelemaan Jumalan suuria tekoja ja ihmeitä, joita Hän sai aikaan Ps.103:2:n rohkaisemana: ” Ylistä Herraa, minun sieluni, äläkä unohda, mitä hyvää Hän on tehnyt” Ps.103:2

Ari Talja

P.S. Kiitos, että muistat esirukouksin IRR-TV:n maailmanlaajuista lähetystyötä! Voit antaa lahjasi tulevien kaupunkimissioiden valmistelua varten ulkomaanmissioiden viitteellä 1119 tästä linkistä. Kiitos lahjastasi!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *