Kun mahdollisuus jakaa IRR-TV:n ohjelmia AlfaTV:n kautta lakkasi viime vuoden marraskuun lopussa, IRR-TV jatkoi omien TV-ohjelmien lähettämistä antenniverkossa joulukuussa kanavapaikalla 15. Tällä hetkellä IRR-TV:n ohjelmat näkyvät antenniverkossa kaksi tuntia päivässä kuutena päivänä viikossa. Helmikuun 28. päivän jälkeen TV-lähetykset antenniverkossa siirtyivät kanavapaikalle 16.

Tavoitteena on laajentaa näkyvyyttä myös kaapelitalouksiin. Ohjelmistossa on päivittäin Ukrainan sotaa käsitteleviä ajankohtaisia ohjelmia, mutta laajasti myös muuta IRR-TV:n omaa tuotantoa.

– IRR-TV:n kotimaan työssä vahvistamme perustuksia toiminalle, jonka kautta vaikutamme ja tavoitamme ihmiset kotimaassamme evankeliumin sanomallaentistäkin tehokkaammin, kertoo IRR-TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth.

IRR-TV:n TV-ohjelmilla on kaksi päätehtävää: 1) ylläpitää kristillisiä arvoja maassamme olemalla selkeä ääni ja vastavoima mediassa ottamalla kantaa aikamme haasteisiin ja keskusteluihin, 2) ohjelmien tehtävänä on herättää ja synnyttää uskoa Jeesusta kohtaan.

IRR-TV:n radio-ohjelmat puolestaan kuuluvat Radio Dein aalloilla. Niitä voi kuunnella takautuvasti myös IRR-TV:n verkkosivuilla tästä linkistä. Radio-ohjelmien tavoitteena on ylläpitää ja vahvistaa Raamatun mukaista lähetysnäkyä kuulijoissa sekä raportoida IRR TV:n tukijoille työstä, jota he tekevät yhdessä IRR-TV:n kanssa.

Uusi suoratoistopalvelu
Uusi suoratoistopalvelu on avattu osoitteessa permanto.fi. Siellä näkyvät suoratoistona kaikki samat IRR-TV:n lähettämät TV-ohjelmat, jotka esitetään maanantaista lauantaihin klo 19:30-21:30 antenniverkossa kanavapaikalla 16.


KOTIMAAN TV-TYÖSSÄ LUODAAN NYT UUTTA
Andreas Wirthin johdolla tehtään kovasti työtä myös toisen uuden hankkeen parissa. Tavoitteena on mahdollisimman pikaisesti käynnistää osoitteessa permanto.fi näkyvän suoratoistopalvelun yhteyteen mediakirjasto, jonka kautta TV-ohjelmat näkyvät myös verkossa.

Tällä hetkellä suoratoistopalvelun kautta IRR-
TV:n TV-lähetysten ohjelmia voidaan seurata livestriiminä maanantaista lauantaihin klo 19:30-21:30. Lähitulevaisuudessa avattava verkkopalvelu tarjoaa mahdollisuuden ohjelmien katsomiseen ajasta ja paikasta riippumatta.

– Vielä emme uskalla luvata tarkkaa päivämäärää sille, koska palvelu saadaan toimintaan. Nämä tekniset hankkeet eivät ole pelkästään meidän tiimimme käsissä, vaan projektissa on useita eri toimijoita, joista olemme riippuvaisia. Pyrimme kuitenkin avaamaan oman suoratoistopalvelumme yhteyteen mediakirjaston niin nopeasti kuin se vain on mahdollista, kertoo Wirth.

IRR-TV tukee seurakuntien yhteistyötä
Viime syksynä toteutettu Se löytyi -mediamissio sai aikaan merkittävän seurakuntia yhdistävän liikehdinnän, kun 394 seurakuntaa ja 27 kristillistä järjestöä ja mediaa yhdisti voimansa eri kirkkokunnista.

IRR-TV:n kotimaantyön tärkeänä tehtävänä on myös ylläpitää tätä yhteyttä sekä näkyä tavoittaa aikamme ihmiset.

– Mediamissio on käynnistänyt positiivisen liikehdinnän, jossa seurakunnat ovat ennennäkemättömällä tavalla tehneet yhteistyötä toistensa kanssa. Me täällä IRR-TV:llä toivomme ja työskentelemme sen eteen, että tämä hyvä suuntaus saisi jatkua myös tulevaisuudessa, Wirth kertoo.

IRR-TV on tänä vuonna järjestämässä monia yhteiskristillisiä tapahtumia sekä rakentamassa yhteistyöverkostoja seurakuntien kanssa. Katso IRR:TV:n TV-ohjelmia antenniverkossa kanavalla 16 klo 19.30–21.30 tai suoratoistona osoitteessa www.permanto.fi. Ohjelmaa lähetetään maanantaista lauantaihin.

Itäporttilehden toimitus

P.S. Mikäli lähettämämme TV- ja Radio -ohjelmat ovat sisältönsä puolesta mielestäsi sellaisia, että niiden tuotantoa kannattaa jatkaa ja kasvattaa, kysymme sinulta, haluaisitko tukea tämänkaltaisten sisältöjen tuottamista? Voit antaa lahjasi kotimaan kristillisten – ja arvo-ohjelmien tuottamiseen viitteellä 2231 tästä linkistä.

Lämmin kiitos esirukouksistasi ja tuestasi!