IRR-TV tuottaa säännöllisesti hengellisiä ohjelmia AlfaTV:lle. Kanavan kautta tavoitetaan paljon kristinuskosta etäällä olevia.

Jotkut IRR-TV:n työn ystävät ovat kyselleet, miksi IRR-TV käyttää AlfaTV:tä ohjelmien lähettämiseen.

– Koemme niin, että IRR-TV:n missio on tavoittaa ne, jotka ovat etäällä kristinuskosta. Tavoitteemme ei ole kouluttaa ja varustaa uskovia, vaan ohjelmat tähtäävät nimenomaan tavoittamaan niitä ihmisiä, jotka eivät vielä tunne Kristusta henkilökohtaisena pelastajanaan, kertoo IRR-TV:n varatoiminnanjohtaja Andreas Wirth.

– AlfaTV on myös paljon edullisempi kanava kuin muut. IRR-TV ostaa joka viikko ohjelma-aikaa, johon tuotetaan kristillisiä ohjelmia.

Valtaosa katsojista on ei-uskovia

IRR-TV:n tuottamien ohjelmien ohjelmapäällikkö arvelee, että jopa noin yhdeksän kymmenestä Alfan katsojasta on ei-uskovia. Kohderyhmä on otettava huomioon ohjelmistossa.

– Välillä saarnataan suoraan ja välillä nostetaan kristillisiä arvoja esiin monin eri tavoin. On niitä, jotka haluavat kuulla evankeliumia, ja niitä, jotka eivät ainakaan vielä tiedä haluavansa, ohjelmapäällikkö sanoo.

Ohjelmista on tullut paljon positiivista palautetta. Yksi suosituimmista on ollut touko-kesäkuussa pyörinyt, evoluutiota ja luomista käsitellyt Vastauksia-ohjelmasarja. Sarja kiinnosti sekulaarimediaakin, ja eräässä lehdessä puffattiin jaksoa, jossa oli vieraana lääkäri Pekka Reinikainen.

Syksyllä on luvassa uusia ohjelmia, kuten mielenkiintoinen historiallinen sarja, jossa käydään läpi kirkkohistoriallisia aikakausia jonkun henkilöhahmon kautta.

 

Voit auttaa IRR-TV:tä evankelioimaan suomalaisia tukemalla kotimaisten hengellisten ohjelmien tuotantoa lahjoitussivumme kautta (Kohde: Kotimaan hengelliset ohjelmat AlfaTV:llä). Kiitos lahjastasi!