IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka haluaa ilmaista lämpimän kiitoksensa kaikille IRR-TV:n työn ystäville osallistumisesta kamiinakeräykseen.

Hän kertoo, kuinka hän otti vastaan 8.1.2023 yhdessä tiiminsä kanssa yhteensä 2600 kamiinaa kiovalaiselta tehtaalta. Nuo kamiinat jaettiin Ukrainan rintama-alueen kyliin ja kaupunkeihin. Talven ja kevään aikana kamiinoiden määrä on noussut yhteensä 6000 kpl:seen. Kesäkuussa Hannu kävi Itä-Ukrainan rintamakylissä, missä hän seurasi, kuinka äidit laittoivat ruokaa perheelle IRR-TV:n lahjoittamalla kamiinalla (ks. kuva yllä).

Hannu Haukka on jälleen kerran parhaillaan Ukrainassa  toimittamassa IRR-TV:n ystävien tuella hankittuja avustustarvikkeita ja evankelioivia missiokirjoja. Yhden kirjan hinta on 1 euro.

SINUN LAHJOITUKSESI ON ARVOKAS

Yksi kamiina voi merkitä kokonaisen perheen terveenä pysymistä, jopa eloon jäämistä. Sen hinta materiaalin, työn ja toimituksen osalta on yhteensä 100 euroa.

Monin paikoin Sähköjakelukeskuksia ei olla pystytty korjaamaan riittävässä tahdissa. Aktiivisen sotatoimialueen kylissä tuhannen kilometrin pituudelta syntyy jatkuvasti lisää tarpeita. Sydämmellinen kiitos tähänastisesta avustanne ukrainalaisten perheiden hyväksi,

IRR-TV:n lähetystiimi


P.S. Anna lahjasi Ukrainan hyväksi joko humanitääriseen apuun tai missiokirjojen painattamiseen tästä linkistä. Valitse haluamasi kohde valikosta, niin me toimitamme apusi perille. Kiitos Lahjastasi! Voit osallistua tähän keräykseen myös lahjoitamalla MobilePay:n  numeroon 25083.