Maailman suurkaupungeissa odotetaan mediamissioita

IRR-TV on toteuttanut 108 suurkaupunkeihin suuntautunutta evankelioivaa mediamissiota neljällä mantereella. Missioiden aikana olemme saaneet todistaa, kuinka kokonaisten miljoonakaupunkien seurakunnat ovat yhdistäneet voimansa kaupunkinsa tavoittamiseksi evankeliumin sanomalla.

Missio saavuttaa laajasti

Vuosina 2003–2019 missiot ovat tavoittaneet yli 400 miljoonaa ihmistä kymmenissä maissa neljällä mantereella television, radion, päivälehtien, suurten ulkomainosten, julkisen liikenteen ja sosiaalisen median välityksellä.

Kaupungeista ja maista riippuen seurakunnat raportoivat seurakuntiensa kävijämäärien kasvaneen, toiset jopa kaksinkertaiseksi. Uusia seurakuntia on syntynyt muun muassa Venäjällä, Ukrainassa, Israelissa, Nepalissa, Sri Lankassa, Intiassa ja Kuubassa. Kotiseurakuntia ja soluja on syntynyt arabimaissa ja Afrikassa.

Nykyisen koronapandemian matkustusrajoituksista johtuen missiovalmistelut viivästyvät mm. Senegalissa, Mongoliassa, Thaimaassa, Itä-Ukrainan sotatoimialueella ja Ranskan pääkaupungissa Pariisissa.

Suunnitteilla lisää missioita

Missiokutsuja on tullut myös muualta: Taiwanilta, Hongkongista, Indonesiasta, Australiasta, Kreikasta, Puolasta, Romaniasta, Moldovasta, Bulgariasta, Montenegrosta, Makedoniasta, Serbiasta, Latviasta, Virosta, Meksikosta, Panamasta, Hondurasista, Syyriasta, Egyptistä, Angolasta, Ugandasta, Keniasta, Etelä-Afrikasta, Nigeriasta, Myanmarista ja Kanadasta.

Eloa on paljon, paljon enemmän kuin mihin ehdimme järjestönä ja yksilöinä yhden elämän aikana. Tahtotila on edetä missioiden valmis-telussa, kun matkustusrajoitukset poistuvat. Pyydämme ystäviä muis-tamaan rukouksin tulevia missioita!

Suomen Missio 2022

Suomessa missiovalmistelut eivät ole pysähtyneet. Koko maata kattavan mediamission valmistelut etenevät olosuhteista ja pandemiasta huolimatta. Uusia missioita valmis-tellessa haluamme tämän lehden välityksellä muistella Jumalan ihmeellisiä tekoja ja ihmeitä matkan varrella.

Psalmin kirjoittaja kehottaa meitä: “Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt.” Psalmi 103:2. “Minä muistelen tekojasi, Herra, muistan ihmeitä, joita muinoin teit. Minä ajattelen kaikkia töitäsi, mietin Sinun suuria tekojasi.” Psalmi 77:12-13

Itäportin toimitus

P.S. Kiitos, että muistat esirukouksin IRR-TV:n maailmanlaajuista lähetystyötä! Voit antaa lahjasi tulevien kaupunkimissioiden valmistelua varten ulkomaanmissioiden viitteellä 1119 tästä linkistä. Kiitos lahjastasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *